case afbeelding

Hieronder ziet u mijn portfolio overzicht met daarin cases die ik gemaakt heb. Deze cases zijn compleet van begin tot eind door mij bedacht / opgeleverd.

Dit zijn cases waar ik trots op ben maar ook om aan te geven waar mijn expertise ligt. Met enige regelmaat worden hier nieuwe cases aan toegevoegd.

max-fit worden

Maxfit gaat voor een duurzaam resultaat waar je voor altijd van kunt genieten. In twee tot zes maanden werken ze toe naar jouw ideale lichaam. Ze zorgen er ook voor dat je hierna niet gaat jojoƫn. Het maxfit programma werkt niet met hypes, zoals koolhydraatarm, crashdiƫten of workouts waar je tegen opkijkt.

Uitgerust wakker worden door Daunedecker

Bij daunendecke.de begrijpen ze hoe belangrijk slaap is voor jouw welzijn en kwaliteit van leven. Daarom streven ze ernaar om alleen de beste producten aan te bieden die zorgen voor een optimale slaapervaring.

Kate Nazarian’s Bakery & Deli

In samenwerking met Buro 86 heb ik een webdesign gemaakt voor een bakkerij. Het doel was om een moderne en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen die de ambachtelijke producten van de bakkerij op een aantrekkelijke manier zou presenteren.

RollformingĀ excellence

Machinebouwer Dibalex is ontwerper, bouwer en leverancier van klantspecifieke profileermachines, profileerinstallaties en vormrollen in Europa.

Gemaakt met de grootste aandacht voor detail

Bij Buitenkeukens.nl kan je terecht voor de beste barbecues die er zijn. Niets is zo gezellig als buiten koken met vrienden en familie. En dat kan met hun hoogwaardige buitenkeuken kamado barbecues van o.a. The Bastard.

Bruth – Extraordinairy outdoor kitckens

BrÅ«th luxe buitenkeukens bestaan niet uit standaard modules, maar zijn Ć©cht uniek. GeĆÆnspireerd op jouw ideeĆ«n creĆ«ren we iets uitzonderlijks. DĆ”t zijn de luxe buitenkeukens van BrÅ«th.

Outdoor Only

Ben jij een echt buitenmens? Doe je niets liever dan genieten van de natuur? Is reizen jouw grote passie? Hou jij je het liefst bezig met buitensport? Dan is OutdoorOnly absoluut de website die je in de gaten moet houden!

Jouw zending, zorgeloos en groen bezorgd

Door samen te werken met Groenbezorgen, maakt uw bedrijf direct het verschil. Ze leveren duurzame logistieke oplossingen, voor al uw pakket- en postzaken, lokaal en wereldwijd.

Met passie en vakmanschap gebrouwen

Den Brabansche Brouwers heeft mij gevraagd om voor hun verschillende bier etiketten te ontwerpen. Als enige wens hadden ze dat het allemaal fantasy / mythische figuren moest bevatten.

Join the family

Het leggen van kunstgras, met name grotere stukken, is vakwerk. FamilyGrass is expert in het vakkundig leggen van het kunstgras en zodoende geven ze hier 10 jaar garantie op.

Dena machines

Reparatie en onderhoud van landbouwmachines is van groot belang om de prestaties en efficiƫntie van de machines te behouden.

Een hovenier die Ć©cht naar uw wensen luistert

Rob van Kampen ā€“ tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat. En bij het mooiste resultaat hoort natuurlijk ook een mooie huisstijl. Een huisstijl is voor je bedrijf van belang om zo onderscheid te kunnen maken tussen de toch al zoveel op elkaar lijkende uitstralingen die jouw collegaā€™s ook hebben.

Hartverwarmende fotoā€™s en stijlvol artwork

Willy Sengers, een fotograaf en ontwerper met veel ervaring Ć©n plezier in stylen, fotograferen en vormgeven. Daarnaast luistert ze goed en denkt graag mee met haar klanten.

Sandra Verdijck Zwangerschap massage

Een zwangerschapsmassage is een speciaal soort massage die gericht is op vrouwen die zwanger zijn.

Kunstgras kopen & laten leggen

Voordeligkunstgras is een nieuwe marktspeler op het gebied van kunstgras verkoop. Een nieuw merk met een compleet nieuwe huisstijl en webshop