Bosmans Machines B.V.

Bosmans Machines B.V. maakt het verschil

Minitractors, Shovels en Minigravers uit voorraad leverbaar van o.a. Eurotrac & Everun. Bosmans machines is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte mini tractoren en shovels. Met hun groot assortiment is levering nooit een probleem. In samenwerking met MachineTrack heb ik een template mogen ontwikkelen op het PHP Framework Symfony voor deze klant.

Bekijk de website

Design wensen

Er lagen wel wat wensen, het is een thema wat is ontworpen op basis van een bestaand design. Ik had daarin wat vrijheid maar moest me wel aan de grote richtlijnen qua design houden. Uiteindelijk met wat kleine aanpassingen is het ontwerp van de website goed om gezet naar schone HTML code die vervolgens door MachineTrack in het Framework is geladen.

Responsive design

Ook voor deze site was responsive erg belangrijk, de gemiddelde klant die deze site bezoekt bekijkt de site op een mobiel apparaat. Hier is dus ook extra aandacht aan geschonken. De site werkt nu niet alleen razendsnel maar is ook voor elke gebruiker op elk device goed te gebruiken.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

Den Brabantsche Brouwers

Met passie en vakmanschap gebrouwen.

google-score