Klant
Bowwer

Uitdaging
Doorvertaling website

Oplossing
Ontwikkelen van een custom WordPress website

 

In een wereld waar bijzondere momenten vieren centraal staat, is Bowwer een bedrijf dat er alles aan doet om deze momenten nog specialer te maken. Dit dynamische bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en feestjes.

Wat Bowwer uniek maakt, is niet alleen de kwaliteit van hun tenten, maar ook hun toewijding aan het creëren van onvergetelijke ervaringen voor hun klanten.

Speciale gelegenheden onvergetelijk maken

Bowwer, opgericht met een passie voor het vieren van speciale momenten, heeft zich snel gevestigd als een vertrouwde naam in de evenementenindustrie. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een jubileumfeest of een grootschalig festival, Bowwer biedt een scala aan tenten die aan elke behoefte en elk budget kunnen voldoen. Maar voor Bowwer gaat het verder dan alleen het leveren van tenten; het draait allemaal om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan.

#e39449
#000000

Online aanwezigheid

In een tijdperk waarin online aanwezigheid van cruciaal belang is voor bedrijven, realiseerde Bowwer zich de waarde van een gebruiksvriendelijke, informatieve, en aantrekkelijke website. Ze wilden hun klanten een platform bieden waar ze niet alleen tenten konden huren, maar ook inspiratie konden opdoen voor hun evenementen. Dit leidde tot de samenwerking met Een Pot Creatief om een op maat gemaakte WordPress website te creëren die aan al hun verwachtingen voldeed.

Functionaliteit die imponeert

Naast het oogstrelende ontwerp is de functionaliteit van de website van cruciaal belang voor Bowwer. Klanten kunnen nu eenvoudig door het brede assortiment tenten bladeren, gedetailleerde informatie en specificaties bekijken, en zelfs offertes aanvragen op basis van hun specifieke behoeften. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen klanten met slechts een paar klikken hun evenementplanning starten.

Op dit moment zijn ze bij Bowwer hard bezig met het vullen van de website, binnenkort zal de website live gaan en zal deze te zien zijn via de onderstaande knop:

Igor van den Bergh

Jos een begenadigd websitebouwer. Denkt mee en is zoals zijn naam doet vermoeden – geen pot- maar wel uiterst creatief. Mooie mens.