Klant
Tanja van Oosten

Uitdaging
Lijnen spel in huisstijl

Oplossing
Ontwikkelen van een maatwerk WordPress website

 

Voor veel ondernemers is communicatie en marketing een avontuur. Bij Van Oosten Advies omarmen ze deze uitdagingen en nemen ze je graag mee op reis om de juiste doelgroepen te ontdekken, door de juiste mix van on- en offlinekanalen in te zetten.

Zo zorgen ze ervoor dat jouw boodschap de juiste klant, medewerker of organisatie bereikt.

Tanja staat voor je klaar!

Verander communicatie, arbeidsmarkt communicatie / employer branding en interim communicatie projecten. Of het nu op strategisch, tactisch of operationeel niveau, Tanja staat voor je klaar, voor zowel kort durende of langdurige marketing- en/of communicatie opdrachten.

#ffffff
#c80040

Maatwerk

Bijna alle klanten van Een Pot Creatief zien de meerwaarde inmiddels in van een maatwerk WordPress website. Los van dat dit de mogelijkheid geeft om zelf als klant inspraak te hebben in het design, is de website op deze manier volledig geoptimaliseerd voor Google.

Hierdoor kan Een Pot Creatief de garantie geven dat de site goed zal scoren in Google. Wat dan weer goed is voor je ranking en dus de concurrentie voorblijft in de zoekresultaten. Wat resulteert in meer leads.

“Als je samen op reis gaat, ga je samen groeien.”

Een van de spreuken van Tanja is “Als je samen op reis gaat, ga je samen groeien”. Ik ben er heilig van overtuigd dat Tanja een flinke sprong gaat maken met deze nieuwe website. Niet alleen de vindbaarheid maar ook het gemak wat de site met zich mee brengt.

Zo zitten er complete templates in de website waarmee ze met 1 druk op de knop een compleet nieuwe pagina kan aanmaken. Dit maakt het vullen van de site een fluitje van een cent waardoor ze meer tijd kan hebben voor andere zaken.

Op dit moment is Tanja hard bezig met het vullen van de website, binnenkort zal haar website live gaan en zal deze te zien zijn via de onderstaande knop:

Trudie Albers

Mijn vraag was aan Jos, een vernieuwde website, die weer voldoet voor de komende jaren. En een website waarin ik zelf ook aanpassingen kan doen. Dit alles heb ik gekregen, in goed overleg met duidelijke uitleg van Jos hoe alles werkt. Kortom dik tevreden over “Een POT CREATIEF”.