Klant
Buitenkeukens.nl

Uitdaging
Nieuwsbrief design

Oplossing
Custom Mailchimp template

Bij Buitenkeukens.nl kan je terecht voor de beste barbecues die er zijn. Niets is zo gezellig als buiten koken met vrienden en familie. En dat kan met hun hoogwaardige buitenkeuken kamado barbecues van o.a. The Bastard.

Het proces van het ontwerpen en ontwikkelen van deze nieuwsbrief in de MailChimp editor was een leuke uitdaging, en ik ben trots op het eindresultaat.

Visuele identiteit

Ik heb zorgvuldig nagedacht over het concept en de visuele identiteit van Buitenkeukens om ervoor te zorgen dat de nieuwsbrief naadloos aansluit bij hun overige huisstijl middelen met als uitgangspunt de website.

Door gebruik te maken van de huisstijl kleuren, professionele afbeeldingen en een goed doordachte lay-out, ben ik erin geslaagd om een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief te creëren die perfect aansluit bij de wensen van de klant.

#ffffff
#2b3a35

Gebruiksvriendelijke structuur 

Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat de nieuwsbrief een gebruiksvriendelijke structuur heeft, met duidelijke secties en een gemakkelijk te volgen indeling. Dit stelt de lezers in staat om snel door de inhoud te navigeren en de informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Ik heb me ook gericht op het optimaliseren van de nieuwsbrief voor verschillende apparaten, zodat deze op zowel desktops als mobiele apparaten een optimale gebruikerservaring biedt.

Testen, testen en nog eens testen

Na het voltooien van het ontwerp en de ontwikkeling, heb ik uitgebreide tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de nieuwsbrief foutloos functioneerde en er perfect uitzag op verschillende e-mailclients. Ik ben blij te kunnen zeggen dat de resultaten goed waren en dat de nieuwsbrief klaar is om het publiek van Buitenkeukens te bereiken.

Wiljan van Schoten

Een Pot Creatief is een prima bedrijf, waar ik al jaren zaken mee doe. Jos staat direct voor je klaar, niets is te veel en hij denkt altijd met je mee. Zeker een aanrader.

Volgende case

Bruth – Extraordinairy outdoor kitchens

Bij Buitenkeukens.nl kan je terecht voor de beste barbecues die er zijn. Niets is zo gezellig als buiten koken met vrienden en familie. En dat kan met hun hoogwaardige buitenkeuken kamado barbecues van o.a. The Bastard.