Klant
Goverstone

Uitdaging
Aanbod van exclusieve trucks

Oplossing
Ontwikkelen van een custom WordPress website

 

Jij gunt jezelf een Goverstone. Het beste van het beste op wielen. Omdat jij oog hebt voor stijl. Kippenvel krijgt van ronkende motoren. En houdt van exclusieve schoonheid.

Waar je vroeger van droomde, ligt nu binnen handbereik. Bewonderende blikken. Magische momenten achter het stuur. In een Goverstone ben jij de koning van de weg.

De collectie van Goverstone is samengesteld vanuit passie en beleving. Iedere krachtpatser vertelt een eigen verhaal. Uniek en uitzonderlijk. Precies wat jij verdient.

#e9e0c9
#23231e

TruckDelta koppeling

Het aanbod van Goverstone word middels een koppeling vanuit TruckDelta ingelezen in het custom WordPress template. Via TruckDelta beheer je verschillende verkoopadvertenties op één plek. Vanuit dit systeem maak je advertenties aan, beheer je je gehele aanbod en kan je verschillende statistieken inzien.

Het Goverstone gevoel

“Wanneer is een voertuig een Goverstone? Dat heeft niets te maken met prijs. Alles wat rijdt én uniek is, komt in aanmerking. Omdat iets een dikke bak is. Nieuw, of juist een oud type in originele staat. Of een collectors item met speciale opbouw of bijzonder spuitwerk. Nét anders dan de rest. Goverstone is geen merk. Goverstone is een gevoel.”

In een relatief kort tijdsbestek hebben we samen een prachtige website ontwikkeld die helemaal past bij de exclusieve krachtpatsers van Goverstone!

Wiljan van Schoten

Een Pot Creatief is een prima bedrijf, waar ik al jaren zaken mee doe. Jos staat direct voor je klaar, niets is te veel en hij denkt altijd met je mee. Zeker een aanrader.