Klant
Sengers Fotografie

Uitdaging
Het bedenken van een complete huisstijl / identiteit

Oplossing
Ontwikkelen van huisstijl inclusief doorvertaling naar website

 

Willy Sengers, een fotograaf en ontwerper met veel ervaring én plezier in stylen, fotograferen en vormgeven. Daarnaast luistert ze goed en denkt graag mee met haar klanten.

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy aan het werk gegaan als zelfstandig fotograaf. Gevestigd in het dorp Lith aan de Maas waar de roots en de studio van Willy liggen.

Huisstijl ontwerpen

Willy Sengers had toen ze bij mij kwam nog geen eigen identiteit, dus ook geen logo of huisstijl. Ik wist haar goed te verrassen met een sierlijk geschreven logo en bijpassende huisstijl. Die uiteraard goed aansluit bij de wensen die er lagen voor haar website.

#f5f5f5
#000000

Huisstijl kleuren contrast

Net zoals bij de website hebben we in de huisstijl ook gekozen voor veel zwart en wit om zo een hoog contrast te kunnen creëren, hierdoor is het logo goed leesbaar ondanks dat er een gekozen is voor een sierlijk lettertype. Daarnaast is het drukwerk technisch gezien ook makkelijk te drukken omdat je geen extra kleur in de huisstijl hebt zitten.

Webdesign

De website van Willy Sengers is gemaakt als custom wordpress thema. Wat wil zeggen dat er geen gebruik is gemaakt van een aangekocht thema. Hierdoor heeft de klant de garantie dat de site tot in de puntjes perfect aansluit bij zijn of haar wensen. Naast dat de site volledig responsive is opgebouwd is er uiteraard ook goed rekening gehouden met de SEO (search engine optimization) wat belangrijk is voor de vindbaarheid van de website.

Willy Sengers

Heel blij met mijn nieuwe site die snel en adequaat navigeert en bovendien mooi en communicatief is!