Klant
FamilyGrass

Uitdaging
Gedateerde website en huisstijl

Oplossing
Rebranding van huisstijl in combinatie met nieuw webdesign

Het leggen van kunstgras, met name grotere stukken, is vakwerk. FamilyGrass is expert in het vakkundig leggen van het kunstgras en zodoende geven ze hier 10 jaar garantie op.

Al jaren lang is FamilyGrass een zeer gewaardeerde klant van Een Pot Creatief. Afgelopen jaar was het daarom voor de 3e keer weer eens tijd om de huisstijl en website onder handen te nemen.

Huisstijl ontwerpen

Met een mooi modern lettertype en strakke lijnen kwam ik er niet, FamilyGrass wilde een eigen identiteit en toen is het idee ontstaan om van de Y een grasspriet te maken. Hierdoor ontstond er branche herkenning en creëerde we een unieke eigen identiteit.

#568673
#2d393a

Kleur gebruik

De kleuren van de oude huisstijl waren niet meer van deze tijd en moesten aangepast worden. Vanzelfsprekend moest er wel rekening gehouden worden met de branche (kunstgras) waardoor we beperkt werden in het groene segment, dit was uiteraard geen probleem.

Webdesign

Naast de restyling en ontwikkeling van een nieuwe huisstijl moest er ook een nieuwe website komen. De vorige website was inmiddels al weer een paar jaar oud en was gebaseerd op een thema. Er is toen een ontwerp gemaakt die perfect aansluit bij de ontwikkelde huisstijl.

Qua look and feel moest het een moderne strakke site worden. De kleuren zijn toen uiteraard aangepast naar het moderner kleuren pallet. Daarnaast moest de wat oubollige indeling van de website plaats maken voor strakke vlakken. Uiteraard moest er ook rekening gehouden worden met responsive design zodat de website op ieder apparaat goed getoond zou worden.

Door goed overleg en te luisteren naar de wensen van de klant is er uiteindelijk een strakke moderne website ontworpen die compleet aansluit bij de wensen van de klant.

René Van Hinthum

Goede service en goed resultaat!