Klant
voordeligkunstgras.nl

Uitdaging
Een nieuw merk positioneren in een moordende markt

Oplossing
Branding van huisstijl in combinatie met een webshop

Voordeligkunstgras is een nieuwe marktspeler op het gebied van kunstgras verkoop. Een nieuw merk met een compleet nieuwe huisstijl en webshop

Voordeligkunstgras.nl kwam met de vraag om een identiteit te bedenken die onderscheidend is van alle andere kunstgras verkopers in de regio. Een Pot Creatief bedacht naast de webshop en huisstijl ook een leuke mascotte.

#00b540
#222222

Mascotte

In goed overleg met de klant kwamen we al snel uit op een grasspriet, die we later hebben aangepast naar een graspol om het een iets komischere uitstraling te geven. Deze vrolijke grasbol kan nu een goede ondersteuning geven in alle reclame uitingen voor de klant.

Webshop

Uiteraard moest er ook nog een ontwerp gemaakt worden voor de webshop. Deze moest dezelfde kleuren bevatten als die in de huisstijl zijn gebruikt, ook kon de mascotte goed toegepast worden in het logo en verderop in de shop ook als communicatie middel.

Ontwikkeling

De technische realisatie wordt verzorgd door een externe partij, deze zorgt er voor dat de webshop compleet pixel perfect gebouwd wordt zoals het ontwerp. Wij kijken uit naar het eind resultaat.

René Van Hinthum

Goede service en goed resultaat!