Klant
Een Pot Creatief

Uitdaging
AI kennis op doen

Oplossing
De juiste prompts

 

Het heeft even geduurd maar ook ik heb tijd gevonden om me eens goed in de bekendere AI tools te verdiepen en ik was stiekem toch wel blij verrast over de resultaten die je met AI kunt behalen.

Zo vond ik het erg gaaf om te spelen met ideeën in Midjourney AI. Deze tool geeft mij de vrijheid om dat te doen. Soms is het gewoon een kwestie van uitproberen en zien wat werkt.

Het perfecte plaatje

Stel je voor dat je een afbeelding wilt van een dame die door een vergrootglas kijkt. Een beetje mysterieus, toch? Met Midjourney AI heb ik dat beeld tot leven kunnen brengen, maar het kostte wel wat proberen en aanpassen om de perfecte prompts te vinden.

#e6a532
#7a7269

Prompts in Midjourney AI

Prompts vormen de sleutel tot het genereren van verbluffende afbeeldingen met Midjourney AI. Door middel van tekstuele instructies geef je de AI aanwijzingen over wat je wilt zien, waarna het algoritme aan het werk gaat om jouw idee tot leven te brengen.

Hieronder zie je om de beelden die ik op mijn homepage heb gebruikt alleen dan volledig door AI gegenereerd middels prompts. Het komt volgens mij aardig in de buurt :-)

Generative fill in Photoshop

De mogelijkheden van Generative Fill zijn vrijwel eindeloos. Het kan worden gebruikt om naadloos gebieden in een afbeelding te herstellen, om ongewenste objecten te verwijderen, of zelfs om artistieke effecten toe te voegen aan je ontwerpen. Denk aan het snel creëren van complexe achtergronden, het genereren van abstracte texturen, of het toevoegen van unieke patronen aan illustraties.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is voorbeeld-06.jpg

Mocht je het leuk vinden om eens te sparren over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf neem dan eens contact op. Ai gaat namelijk veel verder dan alleen plaatjes en tekst neem maar eens kijkje op mijn contact pagina.