Nouvion

Nouvion ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige tafels, stoelen en banken.

Maatwerk staat daarbij centraal. Door te kiezen uit onze vele materialen, kleuren en afwerkingen, creƫert u zelf de ideale meubelen voor uw leefkeuken of eetkamer.

Een heerlijk lange avond tafelen met vrienden. Een waardevol gesprek voeren bij een goed glas wijn. Of langzaam wakker worden met de geur van koffie en croissants op een van die ontspannen zondagochtenden.

 

Bekijk de website

In uw leefkeuken of eetkamer beleeft u de momenten die ertoe doen. Dit is het hart van uw woning, waar u een groot deel van uw tijd thuis doorbrengt en mensen ontmoet. Dat vraagt om meubelen die niet alleen uitnodigend en stijlvol maar ook comfortabel zijn.

Speciaal voor uw leefkeuken of eetkamer ontwerpt Nouvion tafels, stoelen en banken van topkwaliteit.

Klassiek, retro, romantisch of modern. Wat uw stijl ook is, bij Nouvion vindt u de ideale inrichting voor uw leefkeuken of eetkamer. Onze meubelen zijn een toonbeeld van kwaliteit.

U voelt en ziet het meteen. Een meubel van Nouvion is het resultaat van vakmanschap en onze passie voor de mooiste natuurlijke materialen. Daarnaast haalt u ook een stukje natuur in huis waarvan u op aan kunt dat deze bij vervaardiging zo min mogelijk is belast.

Autodrop

Het snoepgoed van Autodrop is grappig, prettig gestoord en beetje brutaal, maar bovenal onweerstaanbaar!

Gaffert - First time right

Een ludieke actie voor Gaffert