Klant
Dibalex

Uitdaging
Verouderd design

Oplossing
Custom webdesign

Machinebouwer Dibalex is ontwerper, bouwer en leverancier van klantspecifieke profileermachines, profileerinstallaties en vormrollen in Europa.

Vanaf het allereerste gesprek begreep ik dat TEUN – Marketing Maakindustrie een toegewijd en professioneel team is dat streeft naar kwaliteit.

Hun kennis en expertise op het gebied van de maak industrie en marketing hebben echt het verschil gemaakt in dit project. Samen hebben we een webdesign gecreëerd die visueel aantrekkelijk is en ook op alle devices perfect tot zijn recht komt.

#dd003b
#000000

Tijdens het ontwerpproces hebben we nauw samengewerkt om de juiste look en feel voor het design vast te stellen.

De wensen en eisen

TEUN – Marketing Maakindustrie kende de wensen en eisen goed, en gaf mij het juiste advies om het webdesign te maken op basis van fictieve content. Hun creativiteit en oog voor detail hebben gezorgd voor een strak ontwerp die de boodschap van Dibalex goed over zal brengen.

Gebruiksvriendelijk

Het eindresultaat is een prachtige website die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk op alle devices zoals tablet en mobile.

Ik kijk terug op een erg fijne samenwerking met TEUN – Marketing Maakindustrie en hoop dat we in de toekomst nog veel van dit soort projecten samen kunnen doen.

Tom van den Berg

Een pot creatief is een bedrijf dat professionele websites oplevert. Het is prettig samenwerken met Jos en hij denkt goed mee als ik bepaalde wensen heb. Ik heb al meerdere websites bij hem uitbesteed.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe website dan kan ik je zeker een pot creatief aanbevelen.