RVK Tuinen

Rob van Kampen – tuinen

Zoekt u een hovenier die écht naar uw wensen luistert? Rob van Kampen – tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat. En bij het mooiste resultaat hoort natuurlijk ook een mooie huisstijl. Een huisstijl is voor je bedrijf van belang om zo onderscheid te kunnen maken tussen de toch al zoveel op elkaar lijkende uitstralingen die jouw collega’s ook hebben.

Huisstijl kleuren contrast

Met relatief gezien weinig wensen hebben we samen in goed overleg een mooi resultaat neer mogen zetten. Het logo van Rob is opgebouwd uit 2 kleuren met een extra steunkleur om zo mits het nodig is het contrast zo goed mogelijk neer te zetten. Een goed contrast in een huisstijl is van belang om zo de leesbaarheid van jouw naam of identiteit zo hoog mogelijk te houden.

Visuele identiteit

Uiteraard is het als bedrijf wat veel onderweg is van belang dat ook zijn huisstijl goed is doorvertaald op zijn vervoersmiddel. Nu is voor Rob het nog niet volledig haalbaar om zijn bus compleet te wrappen maar het idee ligt er. Tot die tijd neemt hij genoegen met een magneet sticker die uiteraard ook volledig in de nieuwe huisstijl is ontworpen.

“Rob, veel succes met het starten van je bedrijf, ik wens je alle geluk toe in het ondernemen! Als er iets is dan weet je mij te vinden”

Bosmans Machines B.V.

Bosmans manchines is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte mini tractoren en shovels.

Welkom in Waalwijk

Sanders Retail Groep heeft een portfolio aan bedrijven in de retail en vastgoed sector waaronder HEMA en Primera

google-score