Sanders retail groep

Meer dan honderd jaar bekend

Bij de Sanders Retail Groep draait alles om dienstverlening aan consumenten, van huis uit is dit familiebedrijf meer dan honderd jaar bekend met retail. En voor mij ook geen onbekende als echte Ossenaar. Dit was dan ook een van de redenen dat Sanders voor mij koos. Lekker dichtbij, dus korte lijnen en makkelijke overleg.

Mailchimp nieuwsbrief
mailchimp sanders retail

MailChimp drag and drop

Op basis van creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit en een hecht team van zo’n 400 medewerkers realiseert de Sanders Retail Groep de meest uiteenlopende projecten. Hun hoofdkantoor is sinds 1959 gevestigd op de bovenste etage van het HEMA filiaal in Oss. Voor Sanders Retail Groep mocht ik middels het drag and drop systeem van MailChimp een nieuwsbrief template ontwerpen en ontwikkelen.

Welkom in Waalwijk

Na oplevering van de nieuwsbrief voor Voor Sanders Retail groep mocht ik ook de corporate MailChimp nieuwsbrief ontwerpen en ontwikkelen voor hun zuster onderneming Welkom in Waalwijk. Ook hier is gebruik gemaakt van de drag & drop (slepen en plaatsen) variant waarmee Sanders Retail Groep bijna alles volledig beheren binnen de nieuwsbrieven. Zo hoeven ze geen kennis van HTML te hebben om een nieuwsbrief te versturen.

RVK Tuinen

Alle kennis, vakwerk & producten onder 1 dak. Rob van Kampen - tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat.

Welkom in Waalwijk

Sanders Retail Groep heeft een portfolio aan bedrijven in de retail en vastgoed sector waaronder HEMA en Primera

google-score