Sandra Verdijck Massagepraktijk

Massages voor (aanstaande) mama’s op speciale massagetafel

Sandra Verdijck Massagepraktijk is gespecialiseerd in massages voor (aanstaande) mama’s. Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Daarom kun je bij Sandra even gewoon genieten van een massage. Zodat je opgeladen, fit en ontspannen weer naar huis gaat. De massagepraktijk is speciaal ingericht voor zwangere vrouwen.

Bekijk de website

Design wensen

Sandra heeft goed haar wensen kenbaar gemaakt over wat voor stijl haar websites moest krijgen. Aangezien er veel aarde tinten binnen haar praktijk gebruikt zijn, leek het mij een goed idee om deze lijn door te trekken en heb ik gekozen voor een zachte warme bruin tint als basis. Door het toevoegen van een mooi contrasterende donkere kleur is er een goed contrast voor eventuele call-to-action knoppen in de website.

Salonized koppeling

In de website wordt gebruik gemaakt van een Sanolized koppeling waarmee bezoekers direct een afspraak bij de salon kunnen inplannen. Deze wordt dan automatisch in de kalender van Sandra gezet. Zo voorkomt ze dat er overlap in haar afspraken heeft en geeft het haar een heel duidelijk beeld van hoe druk ze het de aankomende periode heeft.

Responsive design

Aangezien de meeste bezoekers van de website gebruik maken van de mobile apparaten was het ook voor Sandra heel erg belangrijk dat de site goed functioneert op tablet en mobiel. Er is extra aandacht besteed aan het menu en aan Salonized zodat bezoekers makkelijk en snel door de website kunnen navigeren en een afspraak inplannen.

RVK Tuinen

Alle kennis, vakwerk & producten onder 1 dak. Rob van Kampen - tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

google-score