Klant
Sandra Verdijck

Uitdaging
Nieuwe website

Oplossing
Een nieuw fris ontwerp voor de website inclusief de technische realisatie van een custom WordPress template

Een zwangerschapsmassage is een speciaal soort massage die gericht is op vrouwen die zwanger zijn.

De massage is ontworpen om de spanningen in het lichaam te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren, waardoor de zwangere vrouw zich meer ontspannen en comfortabel zal voelen.

Sandra Verdijck Massagepraktijk is gespecialiseerd in massages voor (aanstaande) mama’s. Als (bijna) moeder is het vaak zoeken naar tijd voor jezelf. Daarom kun je bij Sandra even gewoon genieten van een massage. Zodat je opgeladen, fit en ontspannen weer naar huis gaat. De massagepraktijk is speciaal ingericht voor zwangere vrouwen.

#fbf7f4
#311f15

De massage wordt vaak uitgevoerd op een speciaal ontworpen tafel met uitsparingen voor de buik en borsten, zodat de zwangere vrouw zich comfortabel kan liggen.

Sandra heeft goed haar wensen kenbaar gemaakt over wat voor stijl haar websites moest krijgen. Aangezien er veel aarde tinten binnen haar praktijk gebruikt zijn, leek het mij een goed idee om deze lijn door te trekken en heb ik gekozen voor een zachte warme bruin tint als basis. Door het toevoegen van een mooi contrasterende donkere kleur is er een goed contrast voor eventuele call-to-action knoppen in de website.

Salonized koppeling

In de website wordt gebruik gemaakt van een Sanolized koppeling waarmee bezoekers direct een afspraak bij de salon kunnen inplannen. Deze wordt dan automatisch in de kalender van Sandra gezet. Zo voorkomt ze dat er overlap in haar afspraken heeft en geeft het haar een heel duidelijk beeld van hoe druk ze het de aankomende periode heeft.

Ediëne van Bommel

Heel blij met de mooie website die Jos voor ons heeft gemaakt! Fijne samenwerking.