Sengers Fotografie

Bij een mooie website hoort ook een mooie huisstijl

Willy Sengers had toen ze bij mij kwam nog geen eigen identiteit, dus ook geen logo of huisstijl. Ik wist haar goed te verrassen met een sierlijk geschreven logo en bijpassende huisstijl. Die uiteraard goed aansluit bij de wensen die er lagen voor haar website.

Huisstijl kleuren contrast

Net zoals bij de website hebben we in de huisstijl ook gekozen voor veel zwart en wit om zo een hoog contrast te kunnen creëren, hierdoor is het logo goed leesbaar ondanks dat er een gekozen is voor een sierlijk lettertype. Daarnaast is het drukwerk technisch gezien ook makkelijk te drukken omdat je geen extra kleur in de huisstijl hebt zitten.

Logo ontwerp Geffen
brochure ontwerp

Een huisstijl die aansluit

De website van Willy Sengers is gemaakt als custom wordpress thema. Wat wil zeggen dat er geen gebruik is gemaakt van een bestaand thema. Hierdoor heeft de klant de garantie dat de site tot in de puntjes perfect aansluit bij zijn of haar wensen. Naast dat de site volledig responsive is opgebouwd is er uiteraard ook goed rekening gehouden met de SEO (search engine optimization) wat belangrijk is voor de vindbaarheid van de website. Je kunt er meer over lezen als je de case van de website bekijkt.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

RVK Tuinen

Alle kennis, vakwerk & producten onder 1 dak. Rob van Kampen - tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat.

google-score