Sengers Fotografie

Lith aan de Maas is waar ze woont en waar haar studio is. Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan. Daarvoor had ze een platform nodig om haar werk te tonen. Samen met Willy hebben wij een nieuwe website gemaakt die volledig aan haar wensen voldeed.

Bekijk de website

tablet webdesign sengers fotografie

Van klein naar groot

Tekenen en kleuren deed ze altijd al, samen met haar zus, en al snel kwam daar fotografie bij. Met een oude camera en weinig geld om foto’s af te laten drukken. Zwart wit (en kleine afdrukken) omdat dat minder duur was.Op haar website vind je foto’s die gemaakt zijn in opdracht van klanten en of vrij werk.

We hebben bewust gekozen voor een zwart / wit thema zodat de beelden meer tot hun recht komen. Hoe meer kleur je in de basis toevoegt, hoe groter de kans dat dit zal vloeken bij de beelden.

webdesign sengers fotografie

Wat is haar inspiratie

Wat inspireert haar om elke keer opnieuw de camera te pakken en aan de slag te gaan? De ene keer voor een opdoemend beeld in het landschap waar ze wandel. De andere keer om een mooi moment vast te leggen in iemands leven. Maar ook om haar studio in te gaan en een nieuwe werkelijkheid te creëren door bijvoorbeeld een stilleven te fotograferen.

responsive webdesign

Responsive webdesign

Het is geen term meer die gebruikt wordt door designers of web developers. Zelf klanten weten tegenwoordig wat een responsive design is. Je kan er ook niet meer omheen maar steeds meer mensen gebruiken hun mobiel en tablet voor het bezoeken van websites. Het is daarom vanzelfsprekend dat ook de site van Willy responsive is gemaakt qua opzet. Zowel op de tablet als mobiel werkt de site perfect.

RVK Tuinen

Alle kennis, vakwerk & producten onder 1 dak. Rob van Kampen - tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

google-score