Staro Natuur

Advies bij vraagstukken in bos, natuur en het landelijk gebied

Staro Natuur en Buitengebied is een landelijk opererend adviesbureau. Als enthousiaste adviseurs helpen we bij vraagstukken in bos, natuur en het landelijk gebied. We voeren onderzoeken uit en dragen bij aan de bescherming, inrichting en ontwikkeling van natuur.

Bekijk de website

We weten raad bij vraagstukken op het gebied van natuurwetgeving en beleid. Onze praktische instelling gecombineerd met onze wetenschappelijke kennis resulteert in realistische adviezen. We streven de hoogst mogelijke kwaliteit na en stellen het ontzorgen van onze opdrachtgevers centraal.

We denken en handelen met respect voor de natuur door deze niet uit te buiten, maar juist in te zetten bij een functioneel ruimtegebruik. We werken aan het laten zien, het laten beleven en het respectvol benutten van de natuur en het buitengebied. We beschouwen beide als belangrijke economische drager. We vinden het belangrijk dat dit wordt herkend en erkend.

Het is onze overtuiging dat de natuur en het buitengebied essentieel zijn voor onze leefomgeving en het welzijn van mensen. Natuur om te koesteren en buitengebied om in te werken en van te genieten.

Aristo

Bij Aristo is jouw zakelijke bijeenkomst in goede handen.

Summa College

Bij Summa Procestechnologie staat leren op de werkplek centraal.