Stichting Cultuur Ravenstein

In 1984 werd de werkgroep Cultuur Ravenstein opgericht op initiatief van de toenmalige burgemeester van Ravenstein, C. Combée. Met dit initiatief ging een lang gekoesterde wens in vervulling om structureel aandacht te geven aan kunst en cultuur in de gemeente Ravenstein. Kunst en cultuur op een goed niveau en gemakkelijk toegankelijk voor de inwoners van de gemeente.

De huidige website voldeed niet meer aan wat men tegenwoordig verwacht van een website. Hij werkt niet goed op mobiel, bevat spam en is niet goed overzichtelijk. De klant vond het niet fijn hoe ze nu moesten om gaan met het best grootte archief wat in de website zit. Ieder jaar handmatig alle evenementen verhuizen is tijdrovend en hier is niet altijd tijd voor.

Bekijk de website

Via een oud collega is Cultuur Ravenstein bij mij terecht gekomen. Het is goed om te zien dat iemand waar ik jaren geleden mee samen hebt gewerkt nu na al die jaren nog steeds aan mij denkt. Zowel van de klant als mijn oud collega. Thanks!

Design wensen

Vanzelfsprekend moest er een doorvertaling komen van de reeds gemaakte huisstijl naar een nieuwe webdesign doormiddel van kleur en typografie.

De 4 kleuren die gebruikt zijn hebben we gekoppeld aan de 4 branches binnen hun evenementen. Hierdoor kan een bezoeker sneller scannen of het bijvoorbeeld een concert of een expositie is.

Responsive design

Omdat ik nog geen gegevens van de doelgroep heb, maar moet inschatten dat deze wat ouder is en daardoor dus minder met hun mobiel de website gaan bezoeken neemt het nog niet weg dat de site ook perfect moet functioneren op mobiele apparaten. Daarom is ook hier weer veel aandacht aan besteed.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

AA Machines

AA Machines, verhuurt en verkoopt machines en materieel voor grond-, weg- & waterbouw, sloop & recycling, op- & overslag en afvalverwerking.

google-score