Welkom in Waalwijk

Welkom in Waalwijk

Waalwijk is een gezellige stad in het hart van Brabant met een groot aantal mooie winkels en sfeervolle horecagelegenheden. Voor een dagje winkelen, een gezellig terrasje of een heerlijk etentje ben je in Waalwijk dus aan het juiste adres!

mailchimp sanders retail

MailChimp drag and drop

Net zoals de mailchimp nieuwsbrief van Sanders Retail Groep lag er ook hier de wens om hem zo gebruiksvriendelijk te maken bij voorkeur middels het dag and drop systeem wat Mailchimp bied. Nu is de huisstijl van Welkom in Waalwijk net iets lastiger om goed door te kunnen voeren, dus er is deels wat maatwerk bij komen kijken.

Sanders Retail Groep

Onze bedrijven zijn actief in de volgende sectoren: retail, horeca, vastgoed en investeringen. Retail en horeca: de Sanders Retail Groep exploiteert 12 HEMA’s en 1 Primera in Brabant en Limburg. Vastgoed: projectontwikkeling, beheer en beleggingen in internationaal vastgoed. Investments: diverse investeringen in start-ups en bedrijven.

RVK Tuinen

Alle kennis, vakwerk & producten onder 1 dak. Rob van Kampen - tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat.

Sanders retail groep

Sanders Retail Groep heeft een portfolio aan bedrijven in de retail en vastgoed sector waaronder HEMA en Primera

google-score