Een professionele huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Door het ontwerpen van een professioneel logo in combinatie met een huisstijl bent u verzekerd van dit vertrouwen.

Identiteit en logo ontwerp

Uw logo ontwerp is een belangrijk onderdeel voor de identiteit van uw merk. Zo is uw bedrijfslogo het eerste wat klanten te zien krijgen wanneer ze kennis maken met uw merk of bedrijf, dus het is daarom belangrijk dat u beschikt over een goed logo. Een Pot Creatief helpt u daar graag bij.

Meer dan duizend woorden

Logo’s zeggen (net als afbeeldingen) meer dan duizend woorden. Een goed ontworpen logo laat bijvoorbeeld uw bezoekers zien in welke branche u zich bevindt, welke producten of services u aanbiedt, wat uw bedrijf uniek maakt en geeft inzicht in de persoonlijkheid van uw merk. In de zakenwereld draait het allemaal om die eerste indruk.

De voordelen van een goed logo ontwerp

  • Herkenbaarheid
  • Vertrouwen
  • Branch herkenning
  • Persoonlijkheid

Het doel van een goed logo ontwerp is om uw bedrijf een voorsprong te geven op uw concurrenten. Daarnaast schept het vertrouwen bij uw klanten. Om beide te bereiken, moet een logo uniek, eenvoudig en herkenbaar zijn. Graag help ik u om voor uw merk of bedrijf een perfect logo te maken die aan al deze voorwaarden voldoet.

Maak het compleet met een huisstijl

Bij Een Pot Creatief kunt u niet alleen terecht als u een logo wilt laten ontwerpen. Maar ook voor bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl, visitekaartje, briefpapier of illustraties. Zo zorgt u er voor dat u betrouwbaar en professioneel overkomt richting uw huidige en potentiële nieuwe klanten.

Prima kennis in huis om u volledig te ontzorgen.

Wilt u weten of uw logo nog voldoet of bent u gewoon toe aan een nieuw logo? Sluit uw logo nog wel aan bij uw huidige identiteit of bent u toe aan een nieuwe identiteit?

Dit zijn allemaal vragen waar ik u graag meer over zou willen vertellen. Neem gerust contact op dan kijken we er samen even naar!