Een Mailchimp nieuwsbrief wordt wereldwijd het meest gebruikt voor e-mailmarketing. U kunt niet alleen eenvoudig zelf nieuwsbrieven maken, maar u kunt ook gemakkelijk de resultaten inzien van de verzonden nieuwsbrief.

Zo heeft u een goed beeld van wat er gelezen en niet gelezen wordt. Een Pot Creatief ontwerpt en ontwikkeld Mailchimp templates, waarmee u zelf digitale nieuwsbrieven kunt versturen.

Een Pot Creatief zorgt voor een modern design middels de drag & drop (slepen en plaatsen) editor van MailChimp. Hierdoor kunt u zelf al uw nieuws en informatie beheren, u hoeft alleen nog maar op “verzenden” te drukken.

De Mailchimp nieuwsbrief mogelijkheden;

  • Een professioneel design
  • Integratie met WordPress, social networks
  • Responsive design voor desktop, tablet en mobiel
  • Hulp bij versturen
  • Beheren van uw mailing lijsten
  • Tips voor een betere conversie

Uw MailChimp template ontwerpen

Een Pot Creatief maakt gebruik van de drag & drop (slepen en plaatsen) editor van Mailchimp. Het voordeel van deze editor is dat er voor de gebruiker geen beperkingen zijn als het gaat om het plaatsen van tekst en afbeelding.

Heeft u een eigen ontwerp of een idee voor een ontwerp dan kan er in overleg met u gekeken worden of dit ontwerp om te zetten is naar een Mailchimp nieuwsbrief template.

Heeft u nog geen idee over hoe de Mailchimp nieuwsbrief er uit moet komen te zien. Geen probleem, Een Pot Creatief is creatief genoeg om met u samen mee te denken om tot een mooi nieuwsbrief ontwerp te komen. It’s all in the name. Heeft u nog geen huisstijl, dan kan Een Pot Creatief u hier ook bij helpen.

Standaard Mailchimp templates

Mocht u niet overtuigd zijn van de meerwaarde om een eigen ontwerp te maken of heeft u er simpel weg niet de middelen voor om dit te realiseren. Dan kan Een Pot Creatief u altijd nog op weg helpen met de standaard templates van MailChimp en mocht het nodig zijn ook met het versturen van de nieuwsbrief.

Rate this page