Nou ik ben dus Jos uit Oss, lekker makkelijk te onthouden dacht ik zo. Hieronder ga ik in het “kort” uitleggen wie ik nog meer ben en hoe het allemaal is begonnen.

Wat ooit begon als een hobby veranderde in een korte tijd tot een onderneming. Met een bak aan ervaring en inmiddels 12 jaar verder is Een Pot Creatief geen onbekende meer in de regio. Ik heb in de afgelopen periode voor diverse klanten (in de regio) mooie ontwerpen en goed werkende websites mogen maken.

Sinds ik een potlood vast kan houden ben ik bezig met ontwerpen en/of tekenen. Na mijn studie op het Grafisch Lyceum ben ik begonnen als productie medewerker bij Drukkerij Kampert in Oss. Het digitaal drukken stond toen nog in de kinderschoenen.

Al snel bleek dat mijn ambitie en interesse hier lagen en nog voor dat ik het in de gaten had zat ik achter een computer folders te maken en foto’s te retoucheren.

Maar ik wilde meer en in goed overleg vertrok ik bij Kampert en ging ik aan de slag bij Today is Canday (voorheen APS – Building Brands, tegenwoordig doen ze ook iets met melk geloof ik). Helaas was dit van korte duur omdat ik op dat moment toch nog te weinig ervaring voor ze had.

Na een tijd van zoeken en diverse banen had ik eindelijk mijn plek gevonden bij PK Benelux als internet DTP’er / vormgever. Hier heb ik met veel plezier enkele jaren gewerkt, maar ik merkte dat ik toch een beetje de uitdaging miste en ging weer op zoek.

Uiteindelijk kwam ik bij Circa Twee, waar ik (wederom) met heel veel plezier gewerkt heb als vormgever / webdesigner. Gedurende de jaren dat ik hier werkzaam was heb ik enorm veel geleerd en ben ik mezelf steeds meer gaan verdiepen in Webdesign en webdevelopment naast de offline uitingen.

In deze periode ben ik ook met mijn eigen bedrijf Een Pot Creatief gestart.

Vanuit concept creatie kreeg ik steeds meer interesse in digitale media en begon ik mezelf steeds meer te verdiepen in HTML, CSS, JS en content management systemen zoals Joomla en WordPress.

Wederom stond ik voor de keuze; blijf ik bij concept creatief of ga ik voor digitale media. Uiteindelijk heb ik met pijn in mijn hart afscheid genomen van Circa Twee en begon mijn zoektocht naar een fullservice webbureau.

Na gewerkt te hebben bij enkele “kleinere” bureau’s kwam ik uiteindelijk bij Juist terecht. Een mooie club van vakidioten met ieder hun specifieke kwaliteiten. Van SEO en SEA tot het inzetten van social media campagnes voor het bedrijfsleven. Alles hebben ze in huis.

Hier heb ik 7 jaar lang met plezier gewerkt, de mooiste webdesigns gemaakt en vooral veel geleerd van mijn collega’s.

Uiteindelijk in 2023 besloten om volledig zelfstandig te gaan. Uiteraard met een fris nieuw logo want na 12 jaar kwam ik tot de conclusie dat deze wel toe was aan een opfris beurt. Een nieuw fris logo in een moderner kleuren pallet.

Dus bent u op zoek naar een goed bureau voor een betaalbare prijs? Zoek dan niet verder en neem contact op!

Rate this page