Over mij

Sinds ik een potlood vast kan houden ben ik bezig met ontwerpen en of tekenen. Na mijn studie op het Grafisch Lyceum ben ik begonnen als productie medewerker bij Drukkerij Kampert in Oss. Het digitaal drukken stond toen nog in de kinderschoenen.

Al snel bleek dat mijn ambitie en interesse hier lagen en nog voor dat ik het in de gaten had zat ik achter een computer folders te maken en foto’s te retoucheren.

Maar ik wou meer en in goed overleg vertrok ik bij Kampers en ging ik aan de slag bij Today is Canday ( voorheen APS – Building Brands ). Dit was helaas van korte duur omdat ik op dat moment toch nog te weinig ervaring voor ze had.

Na een tijd van zoeken en diverse banen had ik eindelijk mijn plek gevonden bij PK Benelux als internet DTP’er / vormgever. Hier heb ik met veel plezier enkele jaren gewerkt maar merkte dat ik toch niet voldoende uitdaging had en ging weer op zoek.

Toen kwam ik uiteindelijk uit bij Circa Twee, waar ik wederom met heel veel plezier gewerkt heb als vormgever / webdesigner. Gedurende de jaren dat ik hier werkzaam was heb ik enorm veel geleerd en ben ik me meer gaan verdiepen in Webdesign en ontwikkeling naast de offline uitingen.

In deze periode ben ik ook mijn eigen bedrijf begonnen Een Pot Creatief, wat nu al ruim 10 jaar bestaat.

Vanuit concept creatie bij Circa Twee kreeg ik steeds meer interesse in digitale media en begon mij in de jaren steeds meer te verdiepen in HTML, CSS, JS en content management systemen waaronder Joomla en WordPress.

Toen stond ik voor de keuze om het bij snuffelen te laten of er echt voor te gaan en me volledig op digitale media te storten. Hierdoor moest ik met pijn in mijn hart afscheid nemen van Circa Twee en begon mijn zoektocht naar een passende partij.

Nu heb ik deze gevonden bij Juist, een mooie club van vakidioten met ieder hun specifieke kwaliteiten, van SEO en SEA tot het inzetten van social media voor het bedrijfsleven. Alles hebben ze in huis.

Den Brabantsche Brouwers

Etiketten / illustraties

Met passie en vakmanschap gebrouwen.

Sengers Fotografie

Website

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

google-score