Responsive website

Het is tegenwoordig ondenkbaar dat u geen responsive website heeft. Dit houd namelijk in dat uw website niet goed zal werken op bijvoorbeeld een iPhone of iPad. Je wilt dat de bezoekers van jouw website een optimale web ervaring op een breed scala aan apparaten ervaren, van desktop computers tot mobiele telefoons. Uw website schaalt mee met de afmeting van het scherm zonder in te leveren op leesbaarheid van teksten of het gebruikersgemak.

Responsive website

Wat is een responsive website

Uw website past zichzelf aan waarin hij getoond word met behulp van moderne technieken, zoals bootstrap en media queries. Uw website zal hierdoor dus altijd goed visueel getoond worden op alle apparaten of u nu op een groot, klein of middel scherm zit te kijken. De ervaring en het gevoel wat u website uitstraalt moet op alle apparaten hetzelfde zijn. Een Pot Creatief ontwerp daarom altijd een ontwerp volledig responsive uit. Dat wil zeggen dat ik een homepage ontwerp voor zowel desktop, tablet en telefoon zodat u als klant een goede indruk kunt hebben van hoe de site er uit komt te zien op de verschillende apparaten. 

Responsive website

Contact

Wilt u meer weten over responsive website? Wilt u bijvoorbeeld weten of uw huidige website wel voldoende goed responsive werkt? Neem dan contact op dan kijken we er samen even naar!

Sengers Fotografie

Website

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

Paperly tekstschrijvers

Website / logo

Bosmans manchines is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte mini tractoren en shovels.

google-score