Unieke webdesigns

Alle webdesigns van Een Pot Creatief zijn unieke webdesigns, er word dus geen gebruik gemaakt van standaard thema’s zodat er gegarandeerd een uniek ontwerp voor iedere website ontworpen word. Want zeg nou zelf, jij wilt toch ook iets unieks hebben wat volledig aan jouw wensen voldoet?

Webdesigner Oss

Waarom unieke webdesigns ?

Heel veel WordPress websites maken gebruik van de goedkope thema’s, hier zitten veel voordelen maar ook veel nadelen aan. De voordelen zijn vooral dat het goedkoop is en je kan binnen het thema heel veel zelf beheren. Het grote nadeel is dat wanneer je specifieke wensen hebt deze vaak niet in het thema zitten, daarnaast is een thema doordat je alles kunt beheren trager dan de custom thema’s die ik voor je kan maken. Snelheid en een goede google pagespeed score is tegenwoordig van essentieel belang voor je Google page ranking.

Webdesigner Oss

Daarnaast heeft u hierdoor geen beperkingen in het ontwerp en/of functionaliteiten van de website, alles is mogelijk waardoor het ontwerp altijd aansluit bij uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl, geen probleem ook die kan Een Pot Creatief voor u maken.

Bosmans Machines B.V.

Bosmans manchines is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte mini tractoren en shovels.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

google-score