Alle webdesigns van Een Pot Creatief zijn unieke webdesigns, er word dus geen gebruik gemaakt van standaard thema’s zodat er gegarandeerd een uniek ontwerp voor iedere website ontworpen word. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook iets unieks hebben wat volledig aan uw wensen voldoet?

Waarom een uniek webdesigns?

Heel veel WordPress websites maken gebruik van de goedkope thema’s, hier zitten veel voordelen maar ook veel nadelen aan. De voordelen zijn vooral dat het goedkoop is en u kan binnen het thema heel veel zelf beheren. Het grote nadeel is dat wanneer u specifieke wensen hebt deze vaak niet in het thema zitten, daarnaast is een thema (doordat u alles kunt beheren) trager dan een maatwerk thema.

Google page ranking

Snelheid en een goede google pagespeed score is tegenwoordig van essentieel belang voor bijvoorbeeld uw Google page ranking.

Daarnaast heeft u hierdoor geen beperkingen in het ontwerp en/of functionaliteiten van de website, alles is mogelijk waardoor het ontwerp altijd aansluit bij uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl, geen probleem! Ook deze kan Een Pot Creatief voor u bedenken en ontwikkelen.