Uw website profesioneel ontworpen in Megen

Wilt u een website in Megen laten ontwerpen of ontwikkelen dan bent u bij mij aan het juiste adres. Sinds ik een potlood vast kan houden ben ik bezig met ontwerpen en of tekenen en ruim 10 jaar geleden begonnen met het bouwen en ontwikkelen van Websites in het bekendste CMS WordPress. Uw site zal een professionele uitstraling hebben compleet volgens uw wensen en deze zal persoonlijk door mijn geheel technisch gerealiseerd worden. Mocht u willen dan kan ik zelfs de hosting en inrichten van uw mail voor u doen. Alles is mogelijk door nauwe samenwerking met verschillende hosting partijen.

Maar hiervoor wil ik graag eerst kennis met u maken, dit kan op kantoor maar ik kom ook graag op locatie bij u in Megen!

Tijdens deze kennismaking gaan we een kort gesprek aan om ww wensen inzichtelijk te krijgen. Vragen waar u alvast over na zou kunnen denken zijn; wat wilt u met uw site bereiken, wat heeft u er voor over etc.

website in Oss

U wilt dus een webshop in Megen beginnen?

Je weet wat ze zeggen; een winkel in Megen zonder webshop is als een winkel zonder schappen. De gemiddelde klant zoekt eerst online naar zijn of haar product voor dat hij naar de winkel gaat om dit product in het echt te mogen bewonderen. Voor het maken van een webshop of webwinkel heeft u de keuze uit twee soorten systemen. Welk systeem het beste is, is compleet afhankelijk van de grote van uw webshop. WooCommerce is geschikt voor de wat kleinere webshops / webwinkels en is daarom voor startups vaak de beste keuze. Voor de grote webshops / webwinkels is er Magento in de aanbieding. Dit is wereldwijd het meest gebruikte CMS voor webshops.

Een responsive website is vanzelfsprekend

Of eerder een must! Of het nu gaat om B2B of B2C, mobiel is belangrijker geworden dan de traditionele desktop computer. Het kan dus echt niet meer dat uw website niet goed wordt weergegeven op bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een tablet. Dit wordt dan ook standaard en gratis door mij aangeboden wanneer ik voor u aan de slag mag. Let er maar eens op hoevaak u zelf via een mobiel apparaat een website bezoekt, je zult versteld staan hoe vaak.

Waarom zou u voor een website van Een Pot Creatief moeten kiezen?

Tijdens mijn carrière heb ik voor diverse grote maar ook kleine merken mogen werken, daarnaast heb ik nog nooit een klant gehad die niet tevreden was over het ontwerp wat ik leverde. Daarnaast heeft u het voordeel dat ik;

  • Regionaal betrokken ben.
  • Snel kan schakelen.
  • Meer verstand heb van reclame dan alleen de website.
  • Daarnaast genoeg contacten heb om u verder te helpen, mocht ik het echt niet kunnen.
  • Echt naar uw wensen luister.
  • Vaste prijzen hanteer en transparant ben.
  • Een technische achtergrond hen.
  • Naast ontwerpen ook zelfstandig website ontwikkel.
  • In de regio van Megen werk, dus korte lijntjes.

De wensen van uw website bespreken?

Geen probleem, u bent van harte welkom op mijn kantoor maar als het voor u beter uit komt kan ik ook naar u in Megen komen om kennis te maken. Na een kort gesprek zal het vrij snel duidelijk worden wat wel type website het beste bij u past.

Maak nu een afspraak

Wordt mijn website wel goed gevonden in Megen?

Als startup of bestaand bedrijf is vindbaarheid van uw website in Megen van groot belang dus uw website moet ook goed in Megen gevonden worden. Afhankelijk van de hoeveelheid inzet kunt u boven de concurrentie uitsteken, daarnaast zijn er ook betaalde opties die ik met u kan bespreken om altijd bovenaan te staan. Dus zowel techniek als het design van belang voor een goede website.

Ook een WordPress website nodig?

Neem contact op met mij, Een Pot Creatief en bel naar 06-48407202

Een Pot Creatief

Slotgracht 23
5346 KG Oss
Telefoon: 06-48407202