Bent u op zoek naar een partij die voor u een nieuw webdesign kan verzorgen, dan ben u bent Een Pot Creatief in Maren-Kessel aan het juiste adres. Een Pot Creatief heeft de afgelopen jaren al voor veel mooie merken mogen werken in onder andere de regio Maren-Kessel, maar ook daarbuiten. Wilt u even sparren over uw webdesign idee, neem gerust contact op want samen komen we er zeker wel uit.

Een uniek webdesign

Er komt nogal wat kijken bij een goed webdesign en waarschijnlijk heeft u nog niet aan alles gedacht. In dit traject kan Een Pot Creatief u goed op weg helpen zonder al te veel duren woorden. Gewoon lekker nuchter op z’n Brabants, bij voorkeur met een worstenbroodje. Of het nu gaat om een redesign of een compleet nieuw webdesign, niks is te gek. Heeft u zelf al een ontwerp gemaakt, geen probleem. Een Pot Creatief loopt de belangrijke punten met u na om zo tot een perfect ontwerp te komen.

Naast het realiseren van je WordPress website kan Een Pot Creatief u ook helpen met o.a:

  • Hosting voor uw WordPress website
  • Beheer voor het plaatsen van berichten in uw WordPress website
  • Onderhoud voor het goed laten werken van uw WordPress website
  • Zoekmachine optimalisatie voor een betere vindbaarheid in google
Webdesign Maren-Kessel
Webdesign op maat Maren-Kessel

Waarom een webdesign op maat?

Dat is eigenlijk heel simpel, natuurlijk kunt u een website thema kopen, er zijn er duizenden te vinden op internet. Maar deze thema’s zijn vaak erg traag en zo complex dat je niet weet waar je moet zijn om bepaalde dingen aan te passen. Daarnaast is de pagespeed score van deze thema’s meestal erg laag. En Google beoordeeld websites op basis van deze score, heb je een lage score dan scoor je ook laag in Google. Dat is dus juist niet wat je wilt met je bedrijf, je wilt gevonden worden. Dat is de belangrijkste reden om te kiezen voor een webdesign op maat.

Ook wordt er met een webdesign op maat goed gekeken naar responsive, zodat uw website er ook goed uitziet op een tablet en mobiele telefoon. Daarnaast ook het gebruik van titels en afbeeldingen zodat een pagina ook gebruiksvriendelijk is.

Webdesign in Maren-Kessel

Wilt u meer informatie over wat Een Pot Creatief in Maren-Kessel voor uw website kan betekenen, klik dan hier of weet u wat u wilt en ontvangt u graag een passende offerte neem dan contact op. Liever toch eerst persoonlijk contact, geen probleem