Wilt u een professionele website laten maken in Berghem? Dan bent u bij Een Pot Creatief aan het juiste adres. Een Pot Creatief realiseert websites die zoekmachine vriendelijk zijn, wat wil zeggen dat deze goed gevonden zullen worden in zoekmachines zoals Google. Ook zal de site geoptimaliseerd zijn op snelheid en alles is te beheren via het CMS.

Waarom een website laten maken in Berghem?

  • Gebruiksvriendelijk websites
  • Geschikt voor mobiel en tablet
  • Zoekmachine vriendelijke url structuur
  • Snelle laadtijd
  • WordPress cms, dus gemakkelijk beheerbaar
Website laten maken in Berghem
Wordpress website laten maken in Berghem

Een website met het WordPress CMS

Websites die door Een Pot Creatief worden ontwikkeld zijn voorzien van het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Hiermee kunt u makkelijk zelf pagina’s en berichten beheren in uw website.

  • Hiervoor is geen technische kennis nodig
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Hier zitten geen periodieke kosten aan verbonden

Wat kost het om een website te laten maken in Berghem

De kosten voor het laten maken van een website in Berghem zijn geheel afhankelijk van de wensen van die je hebt. Iedere ondernemer heeft zo zijn of haar eigen wensen, en voor alles is wel iets te bedenken. Wilt u exact weten waar u aan moet denken, neem dan contact op.

Kosten wordpress website Berghem

Is uw website ouder dan 2 jaar

Dan is het verstandig om eens kritisch naar uw website te kijken. Door dat de technieken van internet zo snel gaan, kan het zijn dat je website niet goed wordt weergeven in verschillende internet browsers. Wellicht is uw website traag geworden in de afgelopen jaren en kan dit gemakkelijk met wat kleine aanpassingen weer snel gemaakt worden.

Nieuwsgierig naar wat Een Pot Creatief u te bieden heeft?

Wilt u meer informatie over wat Een Pot Creatief in Oss voor uw website kan betekenen, klik dan hier of weet u wat u wilt en ontvangt u graag een passende offerte neem dan contact op. Liever toch eerst persoonlijk contact, geen probleem