Website ontwerp

Door goed overleg en de juiste vakkennis is Een Pot Creatief uitstekend in staat om voor u een perfect website ontwerp te maken en ontwikkelen volgens uw eigen identiteit.

Van origine begonnen als offline ontwerper en later door geleerd naar web-designer / ontwerper en toen dat nog niet genoeg was ook nog voor ontwikkelaar. Dit alles is de perfecte mix voor een kwalitatief goed eind resultaat die volledig aansluit bij uw identiteit en voldoet aan hoge eisen van een goede website. Alle kennis in huis om voor u een perfecte website te ontwerpen en ontwikkelen mocht dit ook gewenst zijn.

Belangrijke punten voor een goed website ontwerp;

  • User experience
  • Readability
  • Responsive design
  • Goed contrast
  • Herkenbaarheid
  • Huisstijl
Uw website laten maken Oss

Dit zijn best veel dingen, waarvan er ook best veel vaak onderschat worden. Het komt ( heeeeel soms) wel eens voor dat een klant mijn ontwerp niet mooi vind en dan is het lastig om uit te leggen waarom ik bepaalde keuzes in het ontwerp heb gemaakt. Vaak is een van de bovenstaande punten daar een oorzaak van. Mijn doel is om hier op voorhand al over na te denken zodat u dat niet hoeft te doen. Zo garandeer ik dat u altijd goed zult scoren in Google en dat u website op alle apparaten ( desktop, tablet, mobiel) goed werkt en goed leesbaar is.

Webdesigner Oss

Uw website ontwerp bespreken

Heeft u een vragen over uw website ontwerp of wilt u graag weten wat ik voor uw ontwerp kan betekenen? In overleg met u komen wij tot een eindproduct dat voldoet aan alle wensen op alle fronten. Uw website zal perfect aansluiten bij zowel uw logo als al reeds gemaakte huisstijl elementen. Heeft u nog geen huisstijl, geen probleem dan help ik u daar ook graag mee.

Geïnteresseerd?

Neem contact op zodat we samen uw wensen helder en transparant kunnen krijgen.

Bosmans Machines B.V.

Bosmans manchines is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte mini tractoren en shovels.

Sengers Fotografie

Na lang als freelancer gewerkt te hebben en daarna een tijd in vaste dienst is Willy als zelfstandig fotograaf aan het werk gegaan.

google-score