Door goed overleg en de juiste vakkennis is Een Pot Creatief uitstekend in staat om voor u een perfect website ontwerp te maken (en ontwikkelen) volgens uw eigen identiteit.

Heeft u nog geen eigen identiteit of is deze toe aan verfrissing? Geen probleem! Ook daarvoor kunt u bij Een Pot Creatief terecht.  Van origine begonnen als offline ontwerper en later doorgeleerd tot webdesigner / WordPress developer. Hierdoor heeft Een Pot Creatief alles in huis om er voor te zorgen dat uw website perfect zal aansluiten bij uw huisstijl.

Daarnaast garandeert Een Pot Creatief dat uw website ook voldoet aan de hoge eisen waaraan een een goed converterende website aan moet voldoen. Kortom alles in huis om u compleet te ontzorgen!

Belangrijke punten voor een goed website ontwerp;

  • User experience
  • Readability
  • Responsive design
  • Goed contrast
  • Herkenbaarheid
  • Huisstijl

Dit zijn 6 van de belangrijkste punten voor een goed converterende website. Zo kan het wel eens voorkomen dat een klant een website “niet mooi” vind. Dit kan! Maar stel u zelf dan de vraag “bent u opzoek naar een mooie website” of “bent u opzoek naar een website die er voor zorgt dat u meer omzet of klanten krijgt” ?

Precies! Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de bovenstaande punten. Een Pot Creatief neemt deze altijd mee tijdens het bedenken van het ontwerp en ontwikkeling van uw website.

Zo garandeert Een Pot Creatief dat u altijd goed zult scoren in Google en dat uw website op alle apparaten (desktop, tablet en mobiel) goed zal werken en goed leesbaar is.

Uw website ontwerp bespreken

Heeft u een vragen over uw website ontwerp of wilt u graag weten wat Een Pot Creatief voor uw ontwerp kan betekenen? In overleg met u komen wij tot een eindproduct dat voldoet aan alle wensen op alle fronten. Uw website zal perfect aansluiten bij zowel uw logo als al reeds gemaakte huisstijl elementen. Heeft u nog geen huisstijl, geen probleem dan helpt Een Pot Creatief u daar ook graag mee!

Geïnteresseerd?

Neem contact op zodat we samen uw wensen helder en transparant kunnen krijgen.

Rate this page