Een Pot Creatief ontwikkelt WordPress website voor het MKB binnen de gemeente Oss (maar ook hierbuiten).

Alle websites die gemaakt worden door Een Pot Creatief voor het MKB in Oss worden gemaakt in WordPress. Dit is een bewuste keuze omdat WordPress bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. WordPress is ooit begonnen als een blog systeem maar bied tegenwoordig veel meer. Niet alleen voor een perfecte corporate website maar ook voor een webshop of portfolio.

WordPress plugins

Plugins spelen een grote rol binnen WordPress. Deze zorgen er voor dat functionaliteiten binnen de website makkelijk te realiseren zijn. Dit bied veel voordelen en mogelijkheden. Een Pot Creatief maakt gebruik van een paar basis plugins die nodig zijn om de website goed te laten functioneren. Daarnaast zouden extra functionaliteiten middels deze plugins makkelijk en snel in de website gezet kunnen worden.

Wordpress oss

Programmeurs over heel de wereld kunnen werken aan de website. Dus jouw op maat gemaakte WordPress website kan dus goed verder ontwikkeld worden door iemand anders. Hierdoor zit je dus nooit vast aan een partij. Uiteraard ga ik mijn stinkende best doen om er voor zorgen dat je niet naar een andere partij gaat met je website.

Een ander groot voordeel van open source is dat er dus ook een erg grote actieve WordPress community achter zit, die regelmatig nieuwe functionaliteiten bedenken. Vaak is het ook zo dat je geen kosten hebt voor deze functionaliteiten.

WordPress Oss

Voor MKB bedrijven uit de regio Oss is een WordPress website vaak de meest geschikte optie. Het systeem is gebruiksvriendelijk, uitgebreid en zoekmachine-vriendelijk. Ondanks de eenvoud van WordPress is het toch aan te raden een WordPress specialist uit Oss in te schakelen. De website moet immers ook op de juiste wijze ge√Įnstalleerd worden, beveiligd zijn tegen hackers, snel laden en goed te bekijken zijn op mobiele apparaten. Ook zaken zoals hosting,¬†design¬†en¬†onderhoud¬†zijn belangrijk voor een goede WordPress website.

Gespecialiseerd in het maken van WordPress websites

Een Pot Creatief is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor MKB bedrijven uit de regio Oss. Met aandacht en persoonlijk contact wil ik lokale spelers helpen met het realiseren van een professionele website.

Om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken neem ik het complete traject uit handen. Zo realiseren ik niet alleen WordPress websites, maar blijf ik ook betrokken bij jouw Oss onderneming na oplevering. Met periodiek onderhoud zorg ik er voor dat jouw WordPress website altijd up-to-date is. Daarnaast kun je altijd contact opnemen mocht je een vraag hebben.

Ruim 10 jaar ervaring met WordPress

Een Pot Creatief heef inmiddels zo’n 10 jaar ervaring met WordPress en het CMS kent geen enkele beperking. Alles is mogelijk! Tijdens het ontwerpen van jouw WordPress site heb jij alle vrijheid, en jouw bezoeker ziet niets anders dan een professionele, snelle, responsive website.

Kortom, Een Pot Creatief bouwt professionele WordPress websites voor alle midden- en kleine bedrijven uit Oss en omgeving. Daarnaast zorg ik er voor dat deze makkelijk te beheren zijn. Ook hoort een degelijke strategie, een passend webdesign en een praktische basis hierbij. Die jou helpen jouw dienst of product online te vermarkten.

Bekijk ook eens mijn portfolio van eerder gemaakte WordPress websites, om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden of neem contact op!