Klant
Uitjesbazen

Uitdaging
Verouderde website

Oplossing
Ontwikkelen van een maatwerk WordPress website

 

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren? Een uitje met een groter gezelschap? Van actieve stadsspellen tot smakelijke diner games en van spannende escape games tot interactieve quizzen.

Met een breed aanbod van 22 zelfontwikkelde activiteiten verzorgt Uitjesbazen het perfecte uitje voor ieder gezelschap. Binnen of buiten: jij kiest de locatie, en hun enthousiaste begeleiders komen naar jullie toe. En dat op elke (eigen) gewenste locatie in heel Nederland.

Altijd het juiste type uitje

Het platform van Uitjesbazen is voor allerlei soorten teamuitjes en groepsactiviteiten, zoals escape rooms, pubquizzen, citygames en andere leuke evenementen voor bedrijven, vriendengroepen en families. Ze bieden een breed scala aan activiteiten aan die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes en interesses.

#a43573
#530a40

Voor de kroon op je … website

Voor dit project heb ik wederom WordPress gebruikt als content management systeem. Door gebruik te maken van een maatwerk thema’s en premium plug-ins heb ik de functionaliteit van de website afgestemd op de specifieke behoeften van Uitjesbazen. Ook responsive is de website tot in de puntjes uitgewerkt voor een perfecte ervaring op alle apparaten.

Geen Google Ads maar wel dezelfde aantallen in bezoekers

Sinds de lancering van de nieuwe website heeft Uitjesbazen.nl een aanzienlijke toename gezien in het aantal bezoekers en betrokkenheid op hun platform. Dit heeft niet alleen bijgedragen aan hun online aanwezigheid, maar ook aan hun algehele bedrijfsgroei. Zo hebben ze de kraan van hun Google Ads dicht gedraaid en behalen nog steeds dezelfde bezoekersaantallen.

Click ratio
Ook is de click ratio verdubbeld vergeleken met hun vorige website. Dit wil zeggen dat er 2x zoveel meer doorgeklikt word in de website wat enorm bijdraagt in het verkopen van je producten (in dit geval uitjes).

Positie in Google
Ook hierin was een stijging van 50% te zien. Voorheen stond uitjesbazen landelijk gezien rond de 10e positie, maar sinds de lancering van de nieuwe website staan ze gemiddel genomen 5 plaatsen hoger.

Dit zijn resultaten waar we trots op mogen zijn!

Al met al kunnen we stellen dat er een zeer goed converterende website is opgeleverd. Samen met uitjesbazen zal ik de website de aankomende tijd nog verder doorontwikkeling zodat we alle puntjes op de i hebben gezet.

Igor van den Bergh

Jos een begenadigd websitebouwer. Denkt mee en is zoals zijn naam doet vermoeden – geen pot- maar wel uiterst creatief. Mooie mens.