Hieronder ziet u mijn portfolio overzicht met daarin cases die ik gemaakt heb. Deze cases zijn compleet van begin tot eind door mij bedacht / opgeleverd.

Dit zijn cases waar ik trots op ben maar ook ook om aan te geven waar mijn expertise ligt. Met enige regelmaat worden hier nieuwe cases aan toegevoegd.

Sandra Verdijck Zwangerschap massage

Een zwangerschapsmassage is een speciaal soort massage die gericht is op vrouwen die zwanger zijn.

Dena machines

Reparatie en onderhoud van landbouwmachines is van groot belang om de prestaties en efficiëntie van de machines te behouden.

Een hovenier die écht naar uw wensen luistert

Rob van Kampen – tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat. En bij het mooiste resultaat hoort natuurlijk ook een mooie huisstijl. Een huisstijl is voor je bedrijf van belang om zo onderscheid te kunnen maken tussen de toch al zoveel op elkaar lijkende uitstralingen die jouw collega’s ook hebben.

Jouw zending, zorgeloos en groen bezorgd

Door samen te werken met Groenbezorgen, maakt uw bedrijf direct het verschil. Ze leveren duurzame logistieke oplossingen, voor al uw pakket- en postzaken, lokaal en wereldwijd.

Join the family

Het leggen van kunstgras, met name grotere stukken, is vakwerk. FamilyGrass is expert in het vakkundig leggen van het kunstgras en zodoende geven ze hier 10 jaar garantie op.

Kunstgras kopen & laten leggen

Voordeligkunstgras is een nieuwe marktspeler op het gebied van kunstgras verkoop. Een nieuw merk met een compleet nieuwe huisstijl en webshop

Met passie en vakmanschap gebrouwen

Den Brabansche Brouwers heeft mij gevraagd om voor hun verschillende bier etiketten te ontwerpen. Als enige wens hadden ze dat het allemaal fantasy / mythische figuren moest bevatten.

Hartverwarmende foto’s en stijlvol artwork

Willy Sengers, een fotograaf en ontwerper met veel ervaring én plezier in stylen, fotograferen en vormgeven. Daarnaast luistert ze goed en denkt graag mee met haar klanten.