case afbeelding

Hieronder ziet u mijn portfolio overzicht met daarin cases die ik gemaakt heb. Deze cases zijn compleet van begin tot eind door mij bedacht / opgeleverd.

Dit zijn cases waar ik trots op ben maar ook om aan te geven waar mijn expertise ligt. Met enige regelmaat worden hier nieuwe cases aan toegevoegd.

Hack je weg naar de top en heers over de digitale onderwereld!

In een wereld waarin technologie, automatisering en autonoom werken steeds belangrijker wordt, is het essentieel om bewust te zijn van de gevaren van het internet.

Als je de grootste bent moet je dat ook laten zien

CCL Label is een wereldwijde een van de grootste producenten van etiketten en verpakkingsoplossingen. Ze leveren etiketten voor diverse sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de drankenindustrie en meer. En wie had dat gedacht, ze zitten gewoon in Oss

Goverstone “only the exceptionals”

Jij gunt jezelf een Goverstone. Het beste van het beste op wielen. Omdat jij oog hebt voor stijl. Kippenvel krijgt van ronkende motoren. En houdt van exclusieve schoonheid.

Liefting intern transport techniek

Liefting Intern Transport techniek is een allround “No-Nonsense” Service bedrijf. Merk-onafhankelijk wordt onderhoud uitgevoerd aan heftrucks en Hoogwerkers.

Van den Broek brengt veiligheid bij uw bezoekers

Goede elektrotechnische installaties zijn van groot belang voor de continuïteit van elk bedrijf of instelling. Soms zelfs van levensbelang. Daarom biedt Van den Broek Systemen 24/7 service en onderhoud.

Innovatieve producten voor Hemodialyse en Intensive Care

In de snel evoluerende wereld van medische technologie en zorg, speelt Dirinco een vooraanstaande rol door innovatieve producten te ontwikkelen die een aanzienlijke impact hebben op de Hemodialyse en Intensive Care sectoren.

Maak je evenement onvergetelijk

In een wereld waar bijzondere momenten vieren centraal staat, is Bowwer een bedrijf dat er alles aan doet om deze momenten nog specialer te maken. Dit dynamische bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en feestjes.

Illustraties – Maxible Dieting

In opdracht van Max van maxfit mocht ik enkele illustraties uitwerken ter ondersteuning van zijn boek "Zo Afvallen Zie Je Niet Aankomen" die over een niet al te lange tijd te koop zal zijn.

maxfit worden

Maxfit gaat voor een duurzaam resultaat waar je voor altijd van kunt genieten. In twee tot zes maanden werken ze toe naar jouw ideale lichaam. Ze zorgen er ook voor dat je hierna niet gaat jojoën. Het maxfit programma werkt niet met hypes, zoals koolhydraatarm, crashdiëten of workouts waar je tegen opkijkt.

Uitgerust wakker worden door Daunedecker

Bij daunendecke.de begrijpen ze hoe belangrijk slaap is voor jouw welzijn en kwaliteit van leven. Daarom streven ze ernaar om alleen de beste producten aan te bieden die zorgen voor een optimale slaapervaring.

Een chocolade workshops valt altijd in de smaak

In de steeds digitaler wordende zakelijke wereld is het hebben van een sterke online aanwezigheid van cruciaal belang voor bedrijven van elke omvang en branche. Een van de belangrijkste beslissingen die bedrijven moeten nemen bij het opzetten van hun online aanwezigheid, is welk platform ze moeten kiezen voor hun website.

Kate Nazarian’s Bakery & Deli

In samenwerking met Buro 86 heb ik een webdesign gemaakt voor een bakkerij. Het doel was om een moderne en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen die de ambachtelijke producten van de bakkerij op een aantrekkelijke manier zou presenteren.

Rollforming excellence

Machinebouwer Dibalex is ontwerper, bouwer en leverancier van klantspecifieke profileermachines, profileerinstallaties en vormrollen in Europa.

Gemaakt met de grootste aandacht voor detail

Bij Buitenkeukens.nl kan je terecht voor de beste barbecues die er zijn. Niets is zo gezellig als buiten koken met vrienden en familie. En dat kan met hun hoogwaardige buitenkeuken kamado barbecues van o.a. The Bastard.

Bruth – Extraordinairy outdoor kitckens

Brūth luxe buitenkeukens bestaan niet uit standaard modules, maar zijn écht uniek. Geïnspireerd op jouw ideeën creëren we iets uitzonderlijks. Dát zijn de luxe buitenkeukens van Brūth.

OutdoorOnly – Jouw onafhankelijk platform over the Outdoors

Ben jij een echt buitenmens? Doe je niets liever dan genieten van de natuur? Is reizen jouw grote passie? Hou jij je het liefst bezig met buitensport? Dan is OutdoorOnly absoluut de website die je in de gaten moet houden!

Jouw zending, zorgeloos en groen bezorgd

Door samen te werken met Groenbezorgen, maakt uw bedrijf direct het verschil. Ze leveren duurzame logistieke oplossingen, voor al uw pakket- en postzaken, lokaal en wereldwijd.

Met passie en vakmanschap gebrouwen

Den Brabansche Brouwers heeft mij gevraagd om voor hun verschillende bier etiketten te ontwerpen. Als enige wens hadden ze dat het allemaal fantasy / mythische figuren moest bevatten.

Join the family

Het leggen van kunstgras, met name grotere stukken, is vakwerk. FamilyGrass is expert in het vakkundig leggen van het kunstgras en zodoende geven ze hier 10 jaar garantie op.

Dena machines

Reparatie en onderhoud van landbouwmachines is van groot belang om de prestaties en efficiëntie van de machines te behouden.

Een hovenier die écht naar uw wensen luistert

Rob van Kampen – tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat. En bij het mooiste resultaat hoort natuurlijk ook een mooie huisstijl. Een huisstijl is voor je bedrijf van belang om zo onderscheid te kunnen maken tussen de toch al zoveel op elkaar lijkende uitstralingen die jouw collega’s ook hebben.

Hartverwarmende foto’s en stijlvol artwork

Willy Sengers, een fotograaf en ontwerper met veel ervaring én plezier in stylen, fotograferen en vormgeven. Daarnaast luistert ze goed en denkt graag mee met haar klanten.

Sandra Verdijck Zwangerschap massage

Een zwangerschapsmassage is een speciaal soort massage die gericht is op vrouwen die zwanger zijn.

Kunstgras kopen & laten leggen

Voordeligkunstgras is een nieuwe marktspeler op het gebied van kunstgras verkoop. Een nieuw merk met een compleet nieuwe huisstijl en webshop