Klant
Brightn

Uitdaging
Doorvertaling van huisstijl

Oplossing
Ontwikkelen van een maatwerk WordPress website

 

Bij BRIGHTN doen ze dingen anders. Of je nu als marketeer op zoek bent naar een manier om jezelf te ontwikkelen. Of als ondernemer een manier zoekt om de marketing binnen je bedrijf slimmer te organiseren door meer zelf te doen. Kiezen voor BRIGHTN is altijd een slim idee.

Zo zorgen ze ervoor dat jouw boodschap de juiste klant, medewerker of organisatie bereikt.

Schuin is gezellig

De opvallende huisstijl van BRIGHTN in zowel kleur als vorm zorgen er voor dat de website van BRIGHTN op zal vallen. Zo is er een goede balans tussen de 2 hoofd kleuren en witte vlakken waardoor er een speels beeld ontstaat. Ook de schuine lijnen zorg voor dit speelse karakter.

#72ff00
#006cff

Google PageSpeed

Snelheid door maatwerk, ook de website van BRIGHTN heeft bijna de maximale score in Google PageSpeed Insight ten tijden van oplevering.

Google rankt websites op basis van deze score, het is dus van belang dat deze score zo hoog mogelijk is. Dus hoe beter je website gemaakt is, hoe makkelijker jouw potentiele klanten jou zullen vinden.

Jouw marketing kan slimmer, sneller en effectiever

Hoe? Simpel: door meer in huis te halen. Want wat als je een collega laat doen waar je eerder een bureau of freelancer voor betaalde? Dat resulteert niet alleen in lagere kosten. Kennis blijft in huis, je kunt veel sneller schakelen en door te investeren in de ontwikkeling van jouw marketeer(s) vergroot je de kans dat deze langer bij jou blijft. Win-win-win!

Bij BRIGHTN geloven ze dat marketing anders moet. Bij BRIGHTN doen ze dingen anders. Daarom koos BRIGHTN voor Een Pot Creatief, net even wat anders waardoor je meer opvalt met je website. Wil je nu ook meer opvallen dan je concurrenten? Neem dan contact op

Roel Bijvelds

Wij werken graag en vaak samen met Jos. Wat prettig is dat er meegedacht wordt en dat Jos zowel de design skills heeft, als ook de techniek kan realiseren.