Klant
The Rookie Minds

Uitdaging
Verouderde website

Oplossing
Ontwikkelen van een maatwerk WordPress website

 

De Rookie Minds bestaan uit nieuwsgierige professionals met diverse achtergronden, die zich organisch hebben verenigd in geïmproviseerde, zelfgeorganiseerde omgevingen. Ze delen de overtuiging dat echte verandering ontstaat wanneer we de wereld blijven bekijken door de frisse blik van een beginner.

Bij The Rookie Minds geloven ze erin dat mensgericht organiseren alléén succesvol is vanuit een totaalaanpak. Ze bekijken elk vraagstuk daarom holistisch, met aandacht voor zowel de organisatie, als de mens daarbinnen.

En ieder mens is uniek. Daarom is ook iedere organisatie uniek. Verwacht van The Rookie Minds dus geen blauwdruk of standaard-programma’s. Mensenwerk is maatwerk. Altijd!

Maatwerk website

En daarom kiest ook The Rookie Minds voor een website van Een Pot Creatief. Een op maat gemaakte WordPress website die volledig aansluit bij de huisstijl en wensen van de The Rookie Minds.

#f2f2f2
#000000

Samenwerken

Hoewel elk lid van The Rookie Minds zijn of haar eigen unieke bijdrage levert, geloven ze sterk in de kracht van samenwerking. Door hun krachten te bundelen en samen te werken aan gedeelde doelen, streven ze ernaar om positieve impact te creëren. Dit was ook goed te merken tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website door de korte lijntjes en snel reageren.

Google pagespeed score

Doordat The Rookie Minds voor een maatwerk WordPress oplossing hebben gekozen kan ik garanderen dat de website ook een goede pagespeed score behaald. Met een gemiddelde score op mobiel van 94,5 en voor desktop een 96 mag je spreken van een website die past bij mindset van the Rookies!

Wederom kijk ik terug op een gaaf project met een fijne samenwerking en zou het super vinden om met deze nieuwsgierige professionals nog veel meer samen te werken. Rookies veel plezier met jullie website!

Igor van den Bergh

Jos een begenadigd websitebouwer. Denkt mee en is zoals zijn naam doet vermoeden – geen pot- maar wel uiterst creatief. Mooie mens.