Klant
Groenbezorgen

Uitdaging
Werkwijze visueel zichtbaar maken

Oplossing
Isometrische illustraties van het complete proces

Door samen te werken met Groenbezorgen, maakt uw bedrijf direct het verschil. Ze leveren duurzame logistieke oplossingen, voor al uw pakket- en postzaken, lokaal en wereldwijd.

Door zendingen slim te combineren vervangt één fietskoerier vaak meerdere bestelbussen. Hun missie is: minder auto’s binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en prettiger straatbeeld.

Het proces in beeld

Om het proces en de kern van Groenbezorgen (minder autostops) duidelijk te maken aan de bezoeker is het verzoek gekomen om dit proces middels visualisaties duidelijk te maken richting de bezoeker. Uiteindelijk waren er 9 illustraties ontworpen om het volledige proces in beeld te krijgen.

#2dab66
#000000

Design wensen

Het uitgangspunt was een illustratie die ik in het verleden voor een ander bedrijf heb gemaakt en de illustratie die op de website van BoldKing stond. Ook wel isometrisch design genoemd. Het voordeel van isometrisch is dat je makkelijk vormen op elkaar kunt laten aansluiten omdat alles onder dezelfde hoek staat.

Oog voor detail

Na mijn bezoek bij Groenbezorgen had ik een goede indruk van het bedrijf gekregen en heb ik geprobeerd om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven met mijn tekening. Ik kan natuurlijk niet alles uitwerken maar we zijn best ver gegaan met de details. Was jullie bijvoorbeeld al opgevallen dat ze gezond eten in de keuken bij Groenbezorgen?

Groenbezorgen is ontstaan vanuit een passie voor fietsen.

Zo hebben ze als doel om de vervoersstromen binnen Uden, Veghel en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Groenbezorgen wil bedrijven ontzorgen van hun pakket- en postzaken en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit! Met waterdichte rugzakken en vrachtfietsen verzorgen ze dagelijkse, terugkerende ritten, maar ook incidenteel vervoer.

Ruud Alfons

Wij hebben Jos de opdracht gegeven om het proces van Groenbezorgen in isometrisch design uit te werken. Z’n soort uitwerking hadden wij bij een andere klant van Een Pot Creatief gezien en vonden wij heel toepasselijk bij ons. Vanaf het begin tot eind heeft Jos de wens van zijn klant voor ogen en houdt hij veel oog voor detail. Daarnaast denkt hij proactief mee en komt (indien nodig) met een eigen visie die hij ook kan uitleggen. Kortom: wij zijn zeer te spreken over de professionele en persoonlijke aanpak door Jos. Je opdracht is bij hem in goede handen.