Klant
OutdoorOnly

Uitdaging
Nieuwe website

Oplossing
Een gebruiksvriendelijk design met duidelijke navigatie op basis van een custom WordPress template

Ben jij een echt buitenmens? Doe je niets liever dan genieten van de natuur? Is reizen jouw grote passie? Hou jij je het liefst bezig met buitensport? Dan is OutdoorOnly absoluut de website die je in de gaten moet houden!

Patrick van OutdoorOnly kwam met de vraag of ik zijn website kon re-branden in een modern jasje. Zijn huidige website was inmiddels al weer een paar jaar oud en nog op basis van een aangekocht WordPress thema. En zoals vele andere kwam ook Patrick er achter dat een aangekocht thema beperkingen heeft en niet altijd even goed in elkaar zit.

#f5f5f5
#19181d

De website moest vooral heel snel zijn en goed scoren in Google. Want sinds de grote core update van Google afgelopen februari was de ranking van OutdoorOnly fors gedaald. We hebben er alles aan gedaan om de website technisch zo neer te zetten dat ze er alles aan kunnen doen om weer bovenaan te staan.

Met een bijna perfecte score van 100/100 op mobiel en 99/100 op desktop zou dit helemaal goed moeten komen. Uiteraard is de content hierin natuurlijk ook nog een belangrijke factor, maar technisch gezien is er een perfecte website opgeleverd.

Dit kwam uiteraard ook mede door Patrick zelf, aangezien hij ook een technische achtergrond heeft. Hierdoor wist hij op server niveau nog wat aan de knoppen te draaien voor een optimaal resultaat.

Patrick was kritisch en heeft voor wat extra grijze haren gezorgd, maar achteraf mogen we zeer tevreden zijn over het eind resultaat. Op wat kleine aanpassingen na kunnen we zeggen dat er een nette, super snelle website is opgeleverd die responsive ook erg prettig is om te lezen.

Met veel custom code zoals bijvoorbeeld een “trending block” die aangeeft welk bericht er populair is onder de lezers. Een “score module” voor de reviews van producten weer te geven tot een volledig custom gestyled reactie systeem. Maar vooral een duidelijke structuur in de site waar goede door heen genavigeerd kan worden.

Dus bent u ook op zoek naar een super snelle WordPress website, neem dan contact op met mij. Alle wensen zijn bespreekbaar, dus wilt u uw website naar een “next level” brengen dan zorg ik er voor!

Ediëne van Bommel

Heel blij met de mooie website die Jos voor ons heeft gemaakt! Fijne samenwerking.