Klant
Machinetrack

Uitdaging
Webdesign in Machinetrack platform

Oplossing
Design / frontend werkzaamheden

Reparatie en onderhoud van landbouwmachines is van groot belang om de prestaties en effici├źntie van de machines te behouden.

Dit is niet alleen belangrijk voor de productiviteit van de boer, maar ook voor de veiligheid van de gebruikers en het milieu.

Een van de belangrijkste aspecten van reparatie en onderhoud van landbouwmachines is het periodiek controleren van de machines op defecten of slijtage. Dit kan worden gedaan door een boer of een professionele technicus. Belangrijke onderdelen om te inspecteren zijn de motor, de transmissie, de hydraulische systemen en de banden. Indien er defecten worden geconstateerd, moeten deze onmiddellijk worden verholpen om verdere schade of onveilige situaties te voorkomen.

#f9020a
#000f8f

Voor MachineTrack mocht Een Pot Creatief een ontwerp en de front-end code schrijven voor de website van Dena Machines. Dena Machines is gespecialiseerd in de verkoop / verhuur van kleine landbouwwerktuigen, mini-tractoren tot middel grote tractoren en kleine grondverzet machines.

Tom van den Berg

Een pot creatief is een bedrijf dat professionele websites oplevert. Het is prettig samenwerken met Jos en hij denkt goed mee als ik bepaalde wensen heb. Ik heb al meerdere websites bij hem uitbesteed.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe website dan kan ik je zeker een pot creatief aanbevelen.

Volgende case

Een hovenier die ├ęcht naar uw wensen luistert

Reparatie en onderhoud van landbouwmachines is van groot belang om de prestaties en effici├źntie van de machines te behouden.