Klant
Rob van Kampen

Uitdaging
Startup bedrijf zonder huisstijl

Oplossing
Logo / huisstijl design

Rob van Kampen – tuinen gebruikt de beste materialen en beplanting voor het mooiste resultaat. En bij het mooiste resultaat hoort natuurlijk ook een mooie huisstijl. Een huisstijl is voor je bedrijf van belang om zo onderscheid te kunnen maken tussen de toch al zoveel op elkaar lijkende uitstralingen die jouw collega’s ook hebben.

Zo kwam Rob van Kampen bij mij terecht. Na jaren lang in loondienst te zijn geweest voor diverse hoveniers begon het bij Rob te kriebelen en nam de stap om als ZZP’er aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend hoort hier dan een logo en een huisstijl bij.

Huisstijl kleuren contrast

Met relatief gezien weinig wensen hebben we samen in goed overleg een mooi resultaat neer mogen zetten. Het logo van Rob is opgebouwd uit 2 kleuren met een extra steunkleur om zo mits het nodig is het contrast zo goed mogelijk neer te zetten. Een goed contrast in een huisstijl is van belang om zo de leesbaarheid van jouw naam of identiteit zo hoog mogelijk te houden.

#008b62
#224343

Visuele identiteit

Breng je merk onder de aandacht, maar hoe doe je dat? Als hovenier zit je regelmatig op de weg en daardoor is je vervoersmiddel dan ook een uitstekend middel om je bedrijf of merk onder de aandacht te brengen bij potentiele nieuwe klanten.

Daarom heb ik voor Rob van Kampen ook een ontwerp gemaakt voor een complete bus wrap. Hetzelfde lijnenspel komt hierin terug die ook gebruikt is in de visitekaartjes en briefpapier.

Tevredenheid

We kijken samen terug op een zeer geslaagd en mooi ontworpen huisstijl. Door goed overleg en de lijnen kort te houden. Nu past zijn huisstijl / uitstraling bij dezelfde kwaliteit die Rob ook heeft tijdens het aanleggen van zijn tuin projecten.

Rob van Kampen

Een fijn bedrijf om mee te werken. Jos denkt mee, en samen komen we tot een mooi resultaat. Jos, bedankt voor het mooie resultaat!