Klant
Dirinco

Uitdaging
Verouderde website

Oplossing
Ontwikkelen van een custom WordPress theme

 

In de snel evoluerende wereld van medische technologie en zorg, speelt Dirinco een vooraanstaande rol door innovatieve producten te ontwikkelen die een aanzienlijke impact hebben op de Hemodialyse en Intensive Care sectoren.

Dirinco en ik werken al samen sinds jaar en dag, een partnerschap dat al ruim 12 jaar standhoudt. Gedurende al die jaren hebben we samen gewerkt, geleerd en groei doorgemaakt.

Samenwerken

Het begon allemaal met een visie. Dirinco had de ambitie om hun missie, waarden en productaanbod op een toegankelijke manier met de wereld te delen. Ze wilden niet zomaar een website; ze wilden een online platform dat hun voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit weerspiegelde.

#6ea2d9
#014289

De WordPress-oplossing

WordPress staat bekend om zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Voor een bedrijf als Dirinco, dat bekend staat om zijn maatwerkoplossingen, was dit de perfecte keuze.

Op maat gemaakte functionaliteiten

Een van de hoogtepunten van de nieuwe website is de op maat gemaakte functionaliteit. Dirinco biedt innovatieve producten en diensten, en het was essentieel dat hun website deze innovatie weerspiegelde. Het webdesign- en ontwikkelingsteam werkte nauw samen met Dirinco om ervoor te zorgen dat de website niet alleen informatief was, maar ook interactief en boeiend voor de bezoekers.

Op dit moment zijn ze bij Dirinco hard bezig met het vullen van de website, binnenkort zal de website live gaan en zal deze te zien zijn via de onderstaande knop:

René Van Hinthum

Goede service en goed resultaat!