Klant
WATZ

Uitdaging
Doorvertaling website

Oplossing
Ontwikkelen van een maatwerk WordPress website

 

Jouw bedrijf draait op mechatronica. WATZ zorgt er voor dat mechatronica werkt. Samen zorgen ze voor betrouwbare machines en topproducten.

WATZ biedt technische ondersteuning aan de industrie.

WATZ ontwerpt, bouwt, robotiseert en onderhoudt je machines. Zo zorgen ze voor capaciteit en continuïteit in productieprocessen binnen voedingsindustrie, farmacie, semiconductors en zware industrie.

#0d55ff
#000000

Een goede balans in kleur en vorm

Een Pot Creatief mocht voor WATZ hun nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen die volledig in lijn is met de huisstijl die is aangeleverd door TIKKL. Door gebruik te maken van de schuine lijnen uit het logo is het een geheel geworden.

Door een goede balans in de kleuren wit, blauw en zwart is er een rustig en goed leesbaar design ontstaan die prettig is voor de bezoekers van de website.

Toekomst visie

“In the future, there will be two kinds of companies: those that are fully utilizing mechatronics and those that will be out of business.” Laten we hopen dat er een middenweg is ;-)

Ben je ook zo onder de indruk van dit project en wil je graag weten wat Een Pot Creatief voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact op!

Ediëne van Bommel

Heel blij met de mooie website die Jos voor ons heeft gemaakt! Fijne samenwerking.

Volgende case

Verantwoord beleggen met Kwynt

Jouw bedrijf draait op mechatronica. WATZ zorgt er voor dat mechatronica werkt. Samen zorgen ze voor betrouwbare machines en topproducten.