Klant
Kwynt

Uitdaging
Nieuwe huisstijl

Oplossing
Doorvertaling naar webdesign

 

KWYNT Management B.V. geeft geen beleggingsadvies en vind dat individuele beleggers hun eigen beslissingen dienen te nemen of onafhankelijk advies in te winnen.

Kwynt is een fonds dat via ETF’s (aandelenmanden) belegt in aandelen van verantwoord opererende bedrijven wereldwijd. Het is in de loop van de tijd bewezen de beste risico-rendementsstrategie te zijn.

Investeer het geld dat u opzij kunt zetten – het beste op regelmatige basis – en Kwynt zorgt voor de rest.

#f19100
#792281

Beleggen brengt risico’s met zich mee

Iedereen kent deze zin wel, bij Kwynt weten ze maar al te goed dat je het risico zo klein mogelijk moet houden. Daarom hebben ze dus voor Een Pot Creatief gekozen om het risico van een slecht webdesign zo klein mogelijk te houden. Onzin of niet, het is wel een verdomd gaaf design geworden!

Strak en minimalistisch design

“Beleggen is geen kunst” zo was het designen van de website ook geen kunst. Door het gave kleuren pallet is er een mooi en strak design ontstaan met speelse elementen die overal in het design terug komen.

Dus wil je ook geen risico lopen en gaan voor een hoog rendement?
Neem dan contact met mij op

Trudie Albers

Mijn vraag was aan Jos, een vernieuwde website, die weer voldoet voor de komende jaren. En een website waarin ik zelf ook aanpassingen kan doen. Dit alles heb ik gekregen, in goed overleg met duidelijke uitleg van Jos hoe alles werkt. Kortom dik tevreden over “Een POT CREATIEF”.

Volgende case

De beste marketing voelt niet als marketing

KWYNT Management B.V. geeft geen beleggingsadvies en vind dat individuele beleggers hun eigen beslissingen dienen te nemen of onafhankelijk advies in te winnen.