Klant
MachineTrack

Uitdaging
Opfrissing van huidige website

Oplossing
Custom thema ontwikkeld

 

Liefting Intern Transport techniek is een allround ā€œNo-Nonsenseā€ Service bedrijf.Ā Merk-onafhankelijk wordt onderhoud uitgevoerd aan heftrucks en Hoogwerkers.

Samen werken op hoog niveau

In samenwerking met MachineTrack mocht ik een custom thema ontwikkelen voor Liefting Intern Transport techniek. Liefting Intern Transport techniek is een allround ā€œNo-Nonsenseā€ Service bedrijf. Merk-onafhankelijk wordt onderhoud uitgevoerd aan heftrucks en Hoogwerkers. Dit in eigen werkplaats of onderweg.

#feed01
#000000

Goed contrast en eigen stijl

De herkenbare kleuren van Liefting Intern Transport techniek zorgen voor een mooi en speels contrast. Hierdoor vallen bijvoorbeeld “call to action” knoppen goed op en is het prettig navigeren door de website.

Service? jazeker!

Ook voor aankoop van nieuwe of gebruikte machines kunt u bij Liefting Intern Transport techniek terecht. U kunt vertrouwen op de uitgebreide service die ze bieden.

Niet alleen de samenwerking tussen Liefting Intern Transport techniek en MachineTrack was van hoog niveau maar ook ik kijk weer terug op een zeer geslaagd project. Tom super bedankt weer voor deze mogelijkheid, we hebben er samen weer iets moois van gemaakt!

Tom van den Berg

Een pot creatief is een bedrijf dat professionele websites oplevert. Het is prettig samenwerken met Jos en hij denkt goed mee als ik bepaalde wensen heb. Ik heb al meerdere websites bij hem uitbesteed.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe website dan kan ik je zeker een pot creatief aanbevelen.