Klant
Van den Broek Systemen

Uitdaging
Doorvertaling website

Oplossing
Ontwikkelen van een custom WordPress website

 

Goede elektrotechnische installaties zijn van groot belang voor de continuïteit van elk bedrijf of instelling. Soms zelfs van levensbelang. Daarom biedt Van den Broek Systemen 24/7 service en onderhoud.

Samenwerking van top niveau!

In opdracht van Lonneke Hoogstede mocht ik de nieuwe website voor van Van den Broek Systemen ontwerpen / ontwikkelen. Het strakke logo van Lonneke voelt niet alleen vertrouwd aan maar ziet er ook nog eens super professioneel en helemaal van deze tijd uit. Lonneke heeft erg mooi werk geleverd.

Het was voor mij dan ook best wel spannend om een website te ontwerpen die er net zo goed uit ziet als de huisstijl van Lonneke.

#e5e9eb
#082c41

Goed overleg en wensen kenbaar maken

Door goed overleg te hebben met Van den Broek en Lonneke zijn we tot een ontwerp gekomen wat past bij deze tijd en goed aansluit bij de huisstijl. De wensen van Van den Broek waren snel al duidelijk, de huidige content was nog goed maar mocht zeker eens opgefrist worden.

Vorm en beeld

De vorm uit het nieuwe logo leent zich uitstekend voor campagne beelden maar past ook erg goed in het ontwerp van de website. Het heeft meteen een heel erg herkenbare uitstraling en vorm. Ik weet zeker dat iedereen zowel binnen als buiten Oss snel de link zal gaan leggen met Van den Broek als ze deze vorm voorbij zien komen.

Lonneke super bedankt voor het vertrouwen in mij en laten we samen heel veel mooie dingen maken! Van den Broek heel veel plezier met jullie nieuwe website :-)

Sjoer van den Berg

Via Hoogstede Ontwerpt zijn we in contact gekomen met Jos voor de bouw van een nieuwe website. Jos heeft ons heel goed geadviseerd wat heeft gezorgd voor een hele goede en mooie website! De communicatie gaat ook soepel en snel.

Volgende case

Een chocolade workshops valt altijd in de smaak

Goede elektrotechnische installaties zijn van groot belang voor de continuïteit van elk bedrijf of instelling. Soms zelfs van levensbelang. Daarom biedt Van den Broek Systemen 24/7 service en onderhoud.