Klant
CCL Label

Uitdaging
Vacatures aan de man brengen

Oplossing
Ontwikkelen van een werken bij website

CCL Label is een wereldwijde een van de grootste producenten van etiketten en verpakkingsoplossingen. Ze leveren etiketten voor diverse sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische industrie, de drankenindustrie en meer. En wie had dat gedacht, ze zitten gewoon in Oss

Tribal Agency heeft mij benaderd om een nieuwe werken bij website voor CCL Label te ontwikkelen.

Dit was mijn eerste samenwerking met Tribal Agency en het was meteen duidelijk dat David niet alleen werkt om de taak te volbrengen, maar echt om een verschil te maken. Zijn energie en enthousiasme heeft er voor gezorgd dat er een super strakke website neer is gezet.

Etiketten voor consumenten producten

CCL Label levert etiketten voor een breed scala aan consumenten producten, variërend van voedingsmiddelen en dranken tot cosmetica en huishoudelijke producten.

#f2f6fc
#0057b8

Eerst wireframen, dan pas designen

Om alles in goede banen te laten verlopen hebben we er voor gekozen om eerst alle pagina’s in Wireframes uit te werken. Deze waren al vrij snel akkoord waardoor ik aan de slag kon gaan met het design maken voor de website.

Digitale doorvertaling van huisstijl

De kenmerkende huisstijl elementen van CCL zijn op diverse plaatsen in de website gebruikt om zo een uniek design te maken die volledig aansluit bij hun huisstijl. Deze vrije vorm in combinatie met de strakke vlakken vormt een speels maar zakelijk effect.

Ik ben zeer tevreden met het resultaat qua design en snelheid van de website en zie dit als een mooie start van een langdurige samenwerking met Tribal Agency. David nogmaals super bedankt voor deze gave opdracht!

Tom van den Berg

Een pot creatief is een bedrijf dat professionele websites oplevert. Het is prettig samenwerken met Jos en hij denkt goed mee als ik bepaalde wensen heb. Ik heb al meerdere websites bij hem uitbesteed.

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe website dan kan ik je zeker een pot creatief aanbevelen.