Een Pot Creatief is in Oss gevestigd en het werkgebied is voornamelijk ook in deze gemeente. Daarnaast is Een Pot Creatief ook vaak werkzaam in de regio van ‘s-Hertogenbosch en Uden.

Een Pot Creatief heeft al met diverse mooie merken mogen werken en mooie dingen mogen maken en daar is Een Pot Creatief ook erg trots op.

Gevestigd in Oss

De gemeente Oss is een gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 120 km² en telt ongeveer 88.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de stad Oss, maar ook uit kleinere kernen zoals Megen, Oijen, Heeswijk-Dinther, Lithoijen, Heesbeen, Macharen, Herpen, Molenschot en Ravenstein.

De gemeente Oss biedt een breed scala aan diensten aan haar inwoners, zoals onderwijs, zorg, openbare ruimte, verkeer en vervoer, huisvesting, maatschappelijke dienstverlening, cultuur en recreatie. De gemeente heeft ook een actief economisch beleid, met de nadruk op innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap.

Een Pot Creatief is bekend in de gemeente Oss en weet wat er speelt in Oss en omgeving. Welke media zijn er actief en welke evenementen zijn interessant voor een ondernemer in de gemeente Oss. Een Pot Creatief is een reclamebureau in de buurt die weet wat er speelt.

Werkgebied buiten Oss

Daarnaast is Een Pot Creatief ook werkzaam buiten de gemeente Oss, zoals;

Rate this page